- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Riasztó topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tavaszi hardvernyitány
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
futár
senior tag
30 napot akartam írni!

Ezt én úgy oldottam meg, hogy hoztam egy szabályt, hogy a 30 napnál régebbi levelekt mozgassa át az Archiválandó, 30 napnál régebbi üzenetek. Ez egy keresési szabály, amit a Szerkesztés, Keresés, Üzenetek keresése menüpontban hozol létre. Vagyis ez nem szűrő. Utána ezt mented Keresési mappaként. Ennek lett az a neve, hogy "Archiválandó, 30 napnál régebbi üzenetek" Itt megjelennek ezek a levelek, kijelölés, és megjelenik az Archiválás gomb, és a másik, beállított meghajtóra archiválja a leveleket. Ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- AliExpress tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- Formula-1
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Game Pass előfizetés
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest