Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- 3DMark Vantage eredmények
- Házimozi haladó szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
sajnos a mozbackup sem oldotta meg a problémát,két régebbi email címem(egyik pont az elsődleges chello-s) szerepel a postafiókok beállításainál minden adattal,de amikor lekérem az üzeneteket nem csinál semmit,a többi gmail-es címekről lekéri,viszont küldéskor meg azért szól be mert a sent mappa tele van és nem tudja menteni az elküldött emailt.
Mit írjak át hogy e két email cím leveleit egy általam létrehozott mappába lekérje,vagy valahogyan vissza tudjam állítani az XP-s állapotot.
Sejtem hogy az kavarhat be hogy ez a két email cím e-mailjei mappabeállítás szerint egy másik winyóra mentödtek,a később létrehozott gmail-es fiókok viszont a rendszerwinyóra.
Nos az nem segített hogy a megfelelő betüjelre átírtam a helyi mappák elérési útját,amibe elméletileg ezek a régi fiókok mailjei vannak.Nincs több ötletem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 11. nap: SKALD: Against the Black Priory
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- Le Mans Ultimate
- Router gondok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest