Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hellas
senior tag
Sziasztok!
A következő a problémám:
Eddig úgy mentettem meg az emailjeimet újratelepítés előtt, hogy a "C:\Documents and Settings\ADMINUSER\Application Data\Thunderbird\Profiles\" könyvtárból kimásoltam a "Mail" mappát, majd újratelepítés után visszamásoltam a helyére. Működött is. Azonban most nem akar sikerülni. Annyi változás van, hogy 32 bites XP helyett 64 bites Win7 van fent, de próbáltam már másik gépen is most, amin még mindig 32 bites XP van és azon sem jó. A thunderbird több verziójával is próbálkoztam de semmi. Miután visszateszem a mappát a helyére és elindítom a progit, nem történik semmi, sem a z üzeneteim nem jelennek meg, csak homokórázik a thunderbird. Mi lehet a gond és van-e megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Építő/felújító topik
- Assetto Corsa EVO
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest