Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- SONY LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Szédületes tempót rejt OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hellas
senior tag
Sziasztok!
A következő a problémám:
Eddig úgy mentettem meg az emailjeimet újratelepítés előtt, hogy a "C:\Documents and Settings\ADMINUSER\Application Data\Thunderbird\Profiles\" könyvtárból kimásoltam a "Mail" mappát, majd újratelepítés után visszamásoltam a helyére. Működött is. Azonban most nem akar sikerülni. Annyi változás van, hogy 32 bites XP helyett 64 bites Win7 van fent, de próbáltam már másik gépen is most, amin még mindig 32 bites XP van és azon sem jó. A thunderbird több verziójával is próbálkoztam de semmi. Miután visszateszem a mappát a helyére és elindítom a progit, nem történik semmi, sem a z üzeneteim nem jelennek meg, csak homokórázik a thunderbird. Mi lehet a gond és van-e megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest