Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hellas
senior tag
Sziasztok!
A következő a problémám:
Eddig úgy mentettem meg az emailjeimet újratelepítés előtt, hogy a "C:\Documents and Settings\ADMINUSER\Application Data\Thunderbird\Profiles\" könyvtárból kimásoltam a "Mail" mappát, majd újratelepítés után visszamásoltam a helyére. Működött is. Azonban most nem akar sikerülni. Annyi változás van, hogy 32 bites XP helyett 64 bites Win7 van fent, de próbáltam már másik gépen is most, amin még mindig 32 bites XP van és azon sem jó. A thunderbird több verziójával is próbálkoztam de semmi. Miután visszateszem a mappát a helyére és elindítom a progit, nem történik semmi, sem a z üzeneteim nem jelennek meg, csak homokórázik a thunderbird. Mi lehet a gond és van-e megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4400, 100% Akkumulá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs