- 3D nyomtatás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós kamerák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Keychron egerek bemutatója
- Házimozi belépő szinten
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Imádja a gyors mozgásokat az új FidelityFX SDK
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PetX
aktív tag
Félreértés ne essék, nem lassú a thunderbird-öm ekkora mérettel sem, sokkal gyorsabb mint két éve amilyen volt az outlook és egy éve a win mail. Na ezeket cseréltem le egy éve, azóta gyarapodik a levelezésem tovább, de még eddig egyszer sem éreztem, hogy lassulás következett volna be.( egyedül az utolsó v5 update-nél nagyon Kamillázott, de ennyi.)
"Tömörítés":
Tehát a "tömörítés"-t a thunderbird úgy értelmezi, mintha töredezettség-mentesítene file-on belül? Lehet hülyén fogalmazok, de nekem ez jön le abból amit írtatok.Lehet megcsinálom a tömörítést, de előtte backup.
Új hozzászólás Aktív témák
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ÚJ Bontatlan Sony Bravia K-65XR90 - 4K HDR Google Mini LED TV - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest