- Mi az a monitor ott a gépedben? Csak a Phanteks vizesblokkom...
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Nyomtató topik
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- AMD FX
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PetX
aktív tag
Félreértés ne essék, nem lassú a thunderbird-öm ekkora mérettel sem, sokkal gyorsabb mint két éve amilyen volt az outlook és egy éve a win mail. Na ezeket cseréltem le egy éve, azóta gyarapodik a levelezésem tovább, de még eddig egyszer sem éreztem, hogy lassulás következett volna be.( egyedül az utolsó v5 update-nél nagyon Kamillázott, de ennyi.)
"Tömörítés":
Tehát a "tömörítés"-t a thunderbird úgy értelmezi, mintha töredezettség-mentesítene file-on belül? Lehet hülyén fogalmazok, de nekem ez jön le abból amit írtatok.Lehet megcsinálom a tömörítést, de előtte backup.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Mi az a monitor ott a gépedben? Csak a Phanteks vizesblokkom...
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Horgász topik
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung kuponkunyeráló
- Háztartási gépek
- BestBuy ruhás topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest