Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SSD kibeszélő
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisokka
tag
Üdv! Kérnék egy kis segítséget, mert nem értem mi történt.
Szóval a lényeg, hogy valamilyen oknál fogva kb 2 hete fedeztem fel a játékot(M@B Warband) és magába szippantott, ez eddig oké. Az első karakteremmel csak csicskáskodtam, szóval megismerkedtem a játékkal, aztán indítottam egy új női karaktert, amivel eddig nem is volt baj. A Khergiteket sikerült elpusztítani sarranidáknak 2 váruk maradt és innen nem enged tovább a játék(!!!). Az rendben van, hogy kb mindenki megtámadott, aki létezik, de még a saját városomat is meg kell ostromolni...Ez miért is van? Ugye nem arról van szó, hogy bebugolt a játék és dobhatom ki a kukába a laza 50 órámat, amit ebbe beleöltem? Azt megérteném, ha egy vazallusom városába nem léphetek be(ami egyébként is furcsa lenne, mert én adtam neki, de még elmegy), de a saját városomat egy fullra felszerelt védekező hadsereg ellen kell úgy ostromolnom, hogy egyébként az az enyém??? Valaki mondja el legyen kedves, hogy mi folyik itt, mert nagyon ott tartok, hogy még a Steamet is letörlöm emiatt :)
Köszönöm.
Egyébiránt látom, hogy régen írtak ide, de bízok a segítségben, angol nyelvű fórumokon se találtam semmi hasonlót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Gumi és felni topik
- Futás, futópályák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Android játékok topikja
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Gyúrósok ide!
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest