- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
Ma kaptam vissza a v550-et vodától, aszonták szoftvert frissítettek rajta, kár hogy nem néztem meg a szoft verziót mielőtt beadtam, mert ugyanúgy nem tudok semmit fogadni egy sharp gx10-ről BT-on keresztül. Megtalálják egymást, és amikor elindulna az átvitel, eldobja a kapcsolatot hogy a kapcsolap megszakadt
Shit
A botlban próbáltuk a BT-ot, egy másik moto-ról simán küldött nekem képetLehet hogy csak a sharpról nem lehet küldeni nekem?
Valami ötlet?
Ps: zenék, speckó csengőhangok maradtak a régik, gondolom szoft cserénél annak le kellett volna ugraniaKépeim mondjuk nincsenek meg
-
rumkola
nagyúr
Köszi! A linkeket már néztem, de én ennek nem állok neki.
Majd valami okos haverom.
Más kérdés:
A kékfogon átküldött játékot, amit nem bír telepíteni - fájl hiba vagy akármi üzenettel - hol tárolja? Hogyan tudom kitörölni? Vagy törlődik ilyenkor magától?
Amúgy 2x próbáltam egy 250K-s filet (Sonic), de nem bírta telepíteni. Most azon agyalok, hogy a telón van-e a rossz file vagy nem...
Köszi! -
Rodox
tag
eM'82 írta:
mondjuk arról még senki sem szólt, hogy ha nem engedélyezik a Java Uploadert akkor is sikerül-e feltölteni BT-n kersztül game-eket...
Én nem engedélyeztem semmit, egyszerűen átküldtem a jar fájlt a másik telefonról, átment, utána kérdezte, hogy telepítem-e, telepítettem, és kész! Ment simán BT-on! -
-
törölt tag
Köszi em82!!!
Én ezt úgy oldottam meg, hogy mindig újraflasheltem a telefont, de kiszámoltam, mire rájönnék mindenre marhára öreg ember lennék, mert ugye jó sokáig gyömöszköli rá a flash-t a ketyere.
Mégegyszer köszi a megoldást, így biztos jó lesz, csak marhára türelmetlen az ember, ha kevés az ideje...(feleség, gyerekek)
A kárpát utcában találtam egy telefonos boltot, ahol 2000Ft-ért adtak újonnan egy bluetooth adaptert. A legjobb megoldás ehhez a telefonhoz, főleg a játékokhoz.
(szétszedtem ripityára a telefont, készülékházat cseréltem(mert az öregemnek is e550 van, rendszeresen az övét vittem el...) és véletlenül eltekergettem a kamerának a tekergetnivalóját, és most rohadt éles képeket csinál...csináltam már ilyet szándékosan is egy v300-al, de ott ez pont rosszul jött ki(a lefényképezett autóból egy fehér maszat látszott...)Úgyhogy azért nem ajánlom senkinek.
No üdv mindenkinek... -
God Vazzeg
veterán
Köszönöm, az összes infot tudom használni, speedshop bolt van kméten is, így csak be kell tipegnem
Flesselést külön köszi, rendelek kábelt, ha úgy kapom vissza a szervízből, hogy még mindig fos, akkor megpróbálom majd
Amúgy nem érdekel, csak adatkábelem nincs, BT meg nem működött rajta, így az adataimat hogy szedjem ki belőle
Más: Motorola Mobile Phone Tools 3.07 van nekem, de feltelepítem, és el se indul, nagy hibát generálEz mitől lehet? Újabb verzió kellene? Esetleg valahonnan letölthető?
Köszi előre is, és sorry hogy ilyen hülyeségekkel zargatlak -
Rodox
tag
Én is hasonló módon csináltam, de a későbbiekben hiába raktam föl a P2K Tools nem látta, csak nagy sokára...
Azóta már a V620-as sw van rajta, a külső kijelzőn is más szöveg van, azt viszont nem találtam sehol, hogy be lehet-e kapcsolni valahogy a külső LCD világítását, mikor nyitva van... Hallott már vki ilyen buhera lehetőségről?
Most tettem föl rá a Miskolci helyijáratok menetrendjét!
Tetszik ez a telefon!
Persze nem cserélném el az A925-re! -
Rodox
tag
eM182: Köszi a választ!
A telefon működött közben szerencsére. Bekapcsolás után már az új skinnel kérte a pint, de amikor a bejelentkező animációnak kellett volna következni, elfeketedett, majd fehéren villogott. Ha becsuktam, egy idő után talált hálózatot, és hívható volt. Kinyitás után megint villogás. A voda skin helyére utána vagy 8 másik skint próbáltam rakni (átnevezve minden fájlt vodafone-ra), de csak a neonnal működött. A neont átnevezve vodafone-ra bekapcsolás után sem villogott, viszont az ikonok eltűntek! Csak listás nézetben használható most a menü.
A P2Kcommandert még nem tudtam megszerezni, mint ahogyan a magyar nyelvi fájlt sem.Mindegy, most az államvizsgáig nem hiszem hogy hozzányúlok...
Változatlanul várom a mentett vodafone skint, ha vkinek megvan! köszi! -
-
aquel
csendes tag
nem töltöttél fel rá ''véletlenül'' mp3-akat, azt beállítottad csengőhangnak v. üzenetjelző hangnak (stb) s utána később letörölted?
ez lehetséges. mert utánna jött elő a probléma. visszatöltöttem rá a törölt mp3-at, de semmi.
próbáltam az aksi+kártya kivesz/visszarak dolgot is de sajna nincs változás.
nagy lehet a gond? -
szabo.kornel
csendes tag
ha csak a nyűves voda skinnel van gondod, akkor v620 monster! sokkkal jobb, de azért pár hiányosságot találtam benne: ékezetes karakterek, MMS beállítás. Akinek tanácsolhatom ész nélkül ne frissítsen, jó az a vodás, csak a live-ot kell eltüntetni és kész.
UI: ha vki vmit nem ért az az én hibám, rohadtul másnapos vok (ilyen az egyetem) -
heliosis
csendes tag
Nekem is V550 telefonom van (most) gprs internetezni szeretnék vele bluetoothon keresztül.
Ezért kell a gépemhez egy usb bluetooth adapter.
Egy 3500 Ft-os (Metros) cuccot már kipróbáltam, de nem volt jó, mert nem lehetett gprs modemet láttatni rajta keresztül. (egyéb funkciók mentek, fájlok, névkártyák stb.)
Nem írtad aztán, hogy vettél-e x-micro usb-bt adaptert. Azért kérdezem, mert valahol már olvastam, hogy valaki olyannal tudott netezni. (vodánál)
Légyszi, ha erre jársz és olvasod írj valami bíztatót! -
amargo
addikt
-
rOwLeY
őstag
motoportalon pont fent van az a lang pack ami kéne de nem tom letölteni!
pedig regelve vok!vmi olyat ír h ilyen felhasználó nincs!
esetleg neked megvan az a lang pack amit az előző hszem előtt kértem még?
v vmi másik újabb?
elrontani nem rontja el a telót csak max nem lesz magyar nyelv!nem? -
Tomi Filth
csendes tag
Elsősorban nekem is csak Telefon és SMS lesz, később majd MP3 esetleg... De akkor meg merül ugyis, azzal nincs gond!
Pénteken megkapom a telcsit. Ha más itt vagyunk, érdemes akkor a gyári szoftvert lecserélni benne egy másikra, mint amiket itt is írtatok? pl v525-re?
vagy haggyam úgy ahogy van? -
Megkérdezhetem, melyik szolgáltató égisze alatt használod?
Csak mert amit korábban írtam (ill. többektől hallottam) a vodánál volt jellemző a készenlétre.
Eleinte valóban sokat használtam, de aztán komoly kompromisszumok árán lemondtam mindenről (kiv. a tel. és az SMS), de néha így is max. 2 nap volt a készenlét...
[Szerkesztve] -
Tomi Filth
csendes tag
Szia!
Köszönöm a rövid választ, már megrendeltem, 70FT-ot csak megér előfizetéssel. Nekem az MP3 lejátszás volt a lényeg, de akkor azt mondod az kiválló bene! Frankó
És ahhoz, hogy MP3-at tudjak vele hallgatni, ahhoz mit kel vegyek hozzá, mert ugye külön kell csatlakoztatni...
Továbbá a csengőhangjai beépítettek, vagy lehet őket cserélgetni? MP3 csengőhangot is tud? -
castor27
csendes tag
Értem!
És a szöveg azért jól néz ki? Úgy értem, hogy a betütípus?
Mert ugyan nem rajongok a voda feliratomért, de legalább valahogy kinéz...
Addig minden esetre nem hiszem, hogy hozzányúlok, míg nem vagyok benne biztos, hogy vissza tudom csinálni...
Más: Próbálta már valaki eltávolítani a voda matricákat? Főként a külső érdekelne! Fémnek tűnik a ház, szóval szerintem nyom nélkül le lehetne talán szedni...
Próbálta már valaki?
Belülre meg szerezni kellene V551-es matricát... lehet, hogy írok majd a motorolának... -
snt
senior tag
Akkor vmi gáz van nálad, frissítsd a lapot vagy vmi, biztos cacheből maradt bent...
Bővebben: link Ez van az oldalon is! -
snt
senior tag
Lehet h nekiállok vmi skint szerkeszteni, Voda ice-t befejezem talán..
Próbáltam .ski dolgokat kideríteni, de tű a szénakazalbanEgyszerűen annyi sor van és olyan sokszor ugyanaz a szín, h szinte lehetetlen kideríteni
Az a gáz, h a text color beállításoknál nincs semmi egyedi azanosító (id)..
4 0 0 0 0
4 0 0 0 0
4 0 0 0 0
és még ez sokszor... Namost ez minden különböző dolgok színe, de mind fekete, de mivel nincs mellette id, így szinte lehetetlen megtudni h mire vonatkozik... És ez csak 1 példa a rengeteg sorból...Nemtom hogy járjunk ennek a végére
-
snt
senior tag
Hmm.. tök jól műxik AT módos sms mentés.. egyébként mikor beolvassa, akkor automatice le is menti a p2ktools könyvtárba.. Ha megnyitod akkor nincs is benne krixkrax.. De ha lemented .txt -be és megnyitod notepaddel, akkor is csak 1-2 helyen van krixkrax, az meg kiiktatható könnyen, Szerkesztés-csere és kicseréled a krixkraxot vmi érhetőre (csere összes) és 1mp alatt meg is van
Jól átlátható és szép -
snt
senior tag
akksi+sim néha segít.. Pl. volt olyan h nem engedte törölni a felvett videókat.. haveromnak is... aztán akksi+sim ki, újra be és már jó is volt
SMS-t mivel mentesz le? P2KTools AT mód menne, de ott nem nincs formátum, txt-be ha mentek, akkor meg kap egy csomó krixkrax kódot bele -
snt
senior tag
A mytones.db -t asszem vagymianeve törölni kell és újraindítani a telót, akkor újragenerálja és utána már működnie kell!
A mid-et megnézem és elküldöm...
Motoskin site frissült, felkerült 2 újabb ski javítás...
MOD: megnéztem.. MytoneDB.db és TemptoneDB.db a file... ajgimp meg hasonló nevű nincs midiNem az Air Guitar -ra gondolsz ?
[Szerkesztve] -
snt
senior tag
''ha a telóból akarja törölni, egyébként meg simán ki lehet p2kTools-al v. p2kcmndr-rel''
Persze h a telóra gondoltamTudom h progival lehet törölni, de az kicsit macerás, meg nincs is mindig kéznél
A betűszíneket mindjárt kipróbálom, remélem jó lesz..
Színséma szerkesztő nekem is megvan, elvileg lehet engedélyezni a telóban az egyedi színsémákat a Seemplayerrel, de nemtudom h V550 működik e, mert ugye itt több skin van.. szerintem csak V525/V600 -ra jó... -
snt
senior tag
Csakhogy itt vagytok, hétvégén olyan döglött volt a fóruma
Húha, köszi az infot!Megnézem hamarosan és akkor mindegyiket módosítom..
Természetesen az összes skin javított .ski -je felkerül majd az oldalra(köszi a reklámot is
)
Namost akkor, remélem rájössz a többi .ski sor jelentésére isLonghort és a saját készítésű cuccokat várom! Csakúgy mint az ötleteket az oldallal kapcsolatban, mi legyen rajta (persze ami skinekkel kapcsolatos), ötletek, tanácsok, design stb stb stb...
Hajrá! -
snt
senior tag
Ja, leszedtem már, de még nem raktam fel.. Majd Voda_ice néven kell felrakni, mert eredeti Vodafone -t nem lenne szerencsés felülírni
Várok saját készítésű / módosítású skineket, aki kreavtív és van ideje, hajrá!
Csináljon vki egy nagyon szép skint és már pakolom is fel oldalra!A címet lehet terjeszteni!!!
-
snt
senior tag
Hmm.. erre a menueditoros dologra nem is gondoltam.. Lehet h igazad lesz... De akkor meg az a furcsa, h ugyanolyan séma szerint írtam át a .ski -t mint a mostani működő skinek, 1-2 sor módosítás és a többi műxik akkor a voda miért nem? Mondjuk más a .ski file beállítás is.. az egyik sor végén true van a működő skinek végén meg false.. Viszont ha átírom false -ra, akkor sem jó
Amúgy frissült a motoskin.uw.hu!
CS,HL2,Scarlet és MediaplayerAB_v2 skinek kerültek fel.. -
snt
senior tag
Te miért küldesz mindent OFF-ba?
Amúgy, kicsit kevered a dolgokatA V525-ön alapból nincsenek skinek és nincs skins könyvtár sem.. Egy alap skin van, amit vmelyik fileból vesz ki, vagy vmi rejtett cucc... Így aztán hiába töltesz fel, hiába az upload path, mert alapból nincs is olyan a telefonon h skinek (kinézet)
Abban csak olyan van h színsémák Ami tulképpen az alap vodafone-os pirosról lehet átváltani moto kékre, sárgára, zöldre stb. stb..
Skin nem flash fileban van, max. flexbe van rakva, de az teljesen mindegy, mert könyvtár akkor is kell ahova feltöltöd..
Más: próbáltam megint Voda skint módosítani, illetve csak a .ski -t h mutatassa jobb oldalon a funkciót, de amikor átváltanék rá, újraindul a telóEgyszerűen nemtom miért
Ez le van védve vagy mi?
-
ace1
csendes tag
Ha ez sikerül, akkor már csak 1 kisebb gond van, mert a telefonban csak témák (color pack, ami 1 skinhez tartozik) vannak a mulimédiában és meg kéne oldani, hogy a testreszabás menüben elérhető legyen a kinézet.
Ezt a menü editorral meg lehet oldani? mert ha jól emléxem ott nem láttam kinézetet, így nem tudtam beszúrni a menübe... -
ace1
csendes tag
1.2.2-es verzióm van. Mivel a flash nem tett fel alapból skin könyvtárat, ezért gondoltam én hozom létre a /a/mobile könyvtárba, ezek után jött a hiba, viszont a könyvtárat létrehozta. Tehát ezekután lett /a/mobile/skins könyvtárszerkezet.
Viszont a telót újraindítva törli a könyvtárat. -
snt
senior tag
Nem, mert nekem az egyik iránygombra is be van állítva (felfele) így gyorsan elérem.. Meg szebb h jobb oldalon is van szöveg/funkció
Amúgy mentsd le az eredeti mma_ucp és mma_dcp -t a telódról és ha nem tetszik akkor visszarakod és annyi.. Ja, és elég az mma_ucp -t módosítani és felrakni, dcp-t nem kell...
IM-et meg kiiktatjuk vhogy
Most megyek, de később jövök, addig írj h sikerült e / rájöttél vagy rájöttetek e vmire
[Szerkesztve] -
snt
senior tag
Ezeket a sorokat kell beilleszteni a .ski fileba ha nem tartalmazza és így működnek a skinek:
3 1011 false
3 1012 false
6 1013 /a/mobile/skins/Unkno/softkey_play_sound_pressed.gif
6 1014 /a/mobile/skins/Unkno/softkey_play_sound_unpressed.gif
6 1015 /a/mobile/picture/unkno.jpg
2 1016 1
Most ez pl. a Unkno, de más skinnél más ugye a könyvtárnév/elérési út...
Sajnos viszont sok skin így sem működikCS,Half Life2, Scarlet pl. még mindig nem jó.. illetve nem hal meg, jó a skin is, de amikor a jobb softgombra nyomok, akkor nem a live indul, hanem a telót indítja újra
Erre még rá kell jönnöm, h miért
Kemény meló, a rengeteg sort átböngészni és megtalálni mi lehet a hiba, de előbb útóbb csak meglesz
-
tomcat1977
csendes tag
Nem romlott el a telóm, csak előre gondolkodtam, hogy ha mégis lecserélném őket ......
Más!
Sikerült valakinek reggelni a www.get-mobile.co.uk-ra. Én már körülbelöl 10-szer próbáltam, kitöltöttem az adatokat, kaptam egy e-mailt, hogy 3 órán belül változtasam meg a kódot (nem tudok nagyon angolul), rákattintottam a hivatkozásra, de ott mindig valami hibát ír ki!???????????? -
snt
senior tag
Nem titok
Bővebben: link
-
snt
senior tag
igen-igen
és itt az ÚJ P2kCommander_V1.2.1 thx to s5vi!
Tolom is fel mindjárt az oldalamra, innen Bővebben: link lesz tölthető!
Belekerült a SmartRefresh, azaz ha vmit másolsz a telóra, nem kell re-read -et nyomni, hanem automatice frissíti a listát 1mp alatt
Szerk.: Fent is van, most megy fel FTP-re is
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged