Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
Phoenixy #201 üzenetére
Köszi, jó tudni
Tok:
Nekem van egy ilyenem (átlátszó keretes) többek között, amit előnyben szoktam részesíteni a többivel szemben, mert ugyan egy kicsit vastagítja a telót a lekerített széleknél (jobban, magasabban feljön a két szélén), de nagyon jól véd minden irányból és a gombok ezzel nyomhatóak be legsimábban.
Van ilyen matt átlátszó és fekete tokom is, ami a gyárilag dobozban lévővel mutat hasonlóságot, azonban a gyárilag mellékelt inkább csak egy hátlap, ami a sarkoknál rákanyarodik, ezáltal a két széle a készüléknek teljesen védtelen marad, így azt nem mertem tartósan használni. Ez a gyáritól jobban véd.
Van még IMAK tokom is, több féle színben, de nekem a füstös és az átlátszó az, ami a fa hátlap miatt nagyon tetszik és ezeket is szoktam használni. Szintén nagyon jó védelmet biztosítanak, de fényes felületük miatt gyűjtik az ujjlenyomatokat, "zsírokat": [link]
Van még vagy 5 különböző fajtájú és színű tokom, amiket a telefonnal kaptam (köztük a már fent említett IMAK márkájú, de színes változat), de azokról linkeket nem tudok adni és inkább azokat használom, amiket fentebb linkeltem.
Kijelzővédő:
Fóliából ilyen matt vagy ez van rajta jelenleg is (ugyanolyanok egyébként de nem tudom pontosan melyik van fent), azonban az aljából, tetejéből és a sarkoknál úgy 1-1,5mm-t le kellett vágnom felhelyezés előtt, mert különben a tokok felnyomták (mindegyik!). Így viszont azóta is hibátlan és nekem jobban bevált, mint a fényes üvegek vagy fóliák.Vettem ilyen üveget is, de mivel a matt fólia annyira bevált, ezért ezt nem is raktam fel, valahol a többi mellett hever.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- További aktív témák...
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron