Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dbius

veterán

válasz Phoenixy #201 üzenetére

Köszi, jó tudni :R

#200 orc88:

Tok:

Nekem van egy ilyenem (átlátszó keretes) többek között, amit előnyben szoktam részesíteni a többivel szemben, mert ugyan egy kicsit vastagítja a telót a lekerített széleknél (jobban, magasabban feljön a két szélén), de nagyon jól véd minden irányból és a gombok ezzel nyomhatóak be legsimábban.

Van ilyen matt átlátszó és fekete tokom is, ami a gyárilag dobozban lévővel mutat hasonlóságot, azonban a gyárilag mellékelt inkább csak egy hátlap, ami a sarkoknál rákanyarodik, ezáltal a két széle a készüléknek teljesen védtelen marad, így azt nem mertem tartósan használni. Ez a gyáritól jobban véd.

Van még IMAK tokom is, több féle színben, de nekem a füstös és az átlátszó az, ami a fa hátlap miatt nagyon tetszik és ezeket is szoktam használni. Szintén nagyon jó védelmet biztosítanak, de fényes felületük miatt gyűjtik az ujjlenyomatokat, "zsírokat": [link]

Van még vagy 5 különböző fajtájú és színű tokom, amiket a telefonnal kaptam (köztük a már fent említett IMAK márkájú, de színes változat), de azokról linkeket nem tudok adni és inkább azokat használom, amiket fentebb linkeltem.

Kijelzővédő:
    Fóliából ilyen matt vagy ez van rajta jelenleg is (ugyanolyanok egyébként de nem tudom pontosan melyik van fent), azonban az aljából, tetejéből és a sarkoknál úgy 1-1,5mm-t le kellett vágnom felhelyezés előtt, mert különben a tokok felnyomták (mindegyik!). Így viszont azóta is hibátlan és nekem jobban bevált, mint a fényes üvegek vagy fóliák.

Vettem ilyen üveget is, de mivel a matt fólia annyira bevált, ezért ezt nem is raktam fel, valahol a többi mellett hever.

Új hozzászólás Aktív témák