- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- UHD filmek lejátszása
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pozsgai
csendes tag
válasz
mhydas99 #2248 üzenetére
Nem lehet, hogy egy SSID-n megy a 2,4 meg az 5GHz nálad, és a 2,4-re áll rá? Nekem külön vannak, de sokszor a 2,4-et választotta, mert vannak részek a házban ahol annak jobb a jelerőssége. Végül úgy oldottam meg, hogy azt beállítottam forgalomkorlátosra, így messziről elkerüli
Egyébként nem vártam kompromisszum mentes használatot 100k körüli áron tőle, vannak hibái, de messze jobb élmény használni, mint az utóbbi Redmi telóimat. Utoljára talán a Huawei/Honorokat szerettem ennyire még a google ban előtti időkből.
Családban anyámnak vettem G85-öt karácsonyra, mert már nagyon szidta a Redmi Note 9 Pro-t, folyton csesztetett, hogy ez meg az a baja, és az volt nagyon jó áron akkor. Eddig azóta egyszer nem zaklatott, hogy valami ne menne neki, vagy bármi gondja lett volna, teszi a dolgát az is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lazán hazafutást üt a Motorola, idén két telefonnal sikerült elérniük azt, amihez tavaly öt modell kellett.
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
- Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor Magic V2 - origami
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DOOM - The Dark Ages
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ukrajnai háború
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Huawei Mate 20 Lite / arany
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest