Aktív témák
-
zolnagy
őstag
Igazából engem a játékok és így a benchmark progik se izgatnak.
Azon kívül viszont szinte mindenre használom, így eddig minden ROMban volt valami, ami nem volt jó. Ez se tökéletes, de eddig majdnem.Feltettem Nordicra. A töltést még nem próbáltam, mert csak lemerült akkuval csinálta. Mindig abbahagyta egy idő után, be kellett kapcsolni kézzel többször, hogy továbbtöltsön, de kb. 30-40% után már csinálta magától.
De ma kipróbáltam a GPS-t navigációra is. Hát valami szenzációsan jó. Ugyanolyan szépen, gyorsan reagál, mint a gyári Froyoval. Nekem eddig egyik "nem stock" ROM-al se volt ilyen jó a GPS. Meg az akksiidő is szuper nálam.
Szóval nálam ez lenne a Best, de majd az idő megmutatja.
Ma pl. volt egy FC, amikor egy hívást befejeztem a "com.motorola.phone..." folyamat állt le FC-vel. Lehet azért volt, mert a "képernyő forgatást" bekapcsoltam a hívásbeállításoknál. Igazából akkor fagyott le, amikor leraktam és ezzel egyidejűleg épp forgatni akarta a képernyőt.
Remélem nagyobb bajom nem lesz vele, mert akkor ez marad a fentiek miatt.
Persze ha a töltésprobléma megint előjön, akkor sajnos cserélni kell.
Mondjuk a Popcornra, ami igazából egy stock SEA csak fel van tuningolva pl. épp a GPS-el, ami ott is nagyon jó volt.
Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Dell notebook topic
- Honda topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- SONY LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Megérkezett Androidra is az Adobe Photoshop
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12/12 mini/12 Pro/12 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256 Gb
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest