Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
DEARevil
tag
Nem az utalással volt bajom és nem vettem magamra semmit. Abban igazad van, hogy sokan megkérdezik ugyanazt. Vannak ténylegesen olyanok akik lusták, de van aki csak ennyit tud. A többi nehézséget okoz. Mint nekem is.
A kérdésem pedig konkrétan arra vonatkozott minden hátsószándék nélkül, hogy te mit néznél meg az Androidban ami okozója lehet egy ilyen hibának.
Pl ugye van a tiwlan.ini és társai, amit át lehet írni vagy a build.prop. De ott mit lehetne változtatni vagy az Android tartalmaz olyan részt ami felelhet ilyen hibáért? Ami hasonlít a linuxhoz az androidban?Tényleg csak mint lehetőséget fedeztem fel benned, azért írtam a második részét
Ha esetleg tudsz mondani valamit amin elindulhatnék az is jó.
Aktív témák
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- EA Sports WRC '23
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest