- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
A 3.0 verzió elvileg "napokon belül" kijön, de mivel egy nem professzionális (mármint nem szakmai, hanem kereskedelmi értelemben, mert szakmai szempontból osztályon felüli munkát végeznek) modder csapatról van szó, erre nem lehet mérget venni. Szept 14.-én azt írták, hogy a béta tesztelők találtak még pár bugot, és azt javítgatják most. Ha angolul értesz valamennyire, akkor nyugodtan megpróbálkozhatsz a 2.0-val is, mert a guide ami u. onanna letölthető részletesen elmagyarázza mi merre hány lépés. Ha nem beszélsz jól angolul, akkor megpróbálhatok én is segíteni ha valami nem világos, de ez nyilván nehézkesebb. Mindenesetre az Overhaul elképesztő látványt nyújt az eredeti game-hez képest, ég és föld, szóval érdemes vele vesződni. Ami a magyarítást illeti, azzal nekem sajnos nincs tapasztalatom, mivel elég jól beszélek angolul, így nem volt rá szükségem. A Morrohun oldalon ha jól emlékszem van valahol egy lista, hogy melyik modokkal kompatibilis a magyarítás. Mindenesetre csak akkor rakd fel, ha nélküle nem lenne igazi a játékélmény, mert sok akadást okozhat.
Én most megyek aludni, mert holnap meló, de holnap este megint leszek, ha valahol elakadnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Google Pixel topik
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Netfone
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest