Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi haladó szinten
- Autós kamerák
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- OLED TV topic
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Androidos tablet topic
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boglya
senior tag
Nos én végig heavyre nyomtam (ugye úgy műkszik, h amelyik típusú páncél van rajtad, az fejlődik) és tényleg azok szoktak a legerősebbek lenni, de ha már eljutottál kb 80as szintig heavy armorból érdemes a mediumot is fejleszteni, mert van egy brutális medium testpáncél
(ez még ráér).
Természetesen heavykből is van szarabb, azért volt rosszabb az értéke mint a mediumnak.
Egyébként érdemes elolvasnod egy végigjátszást: a legdurvább armorok nagyon eldugott helyeken vannak: az egyik legerősebb heavy-armor például vivectől nyugatra az óceánban a víz alatt (mondjuk oda kb 30-as szinten mentem, mert elég kemények az ellenek)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB GDDR5 256bit
- Samsung 28" T28E310EW LED Televízió-monitor eladó
- HP All In One Pc HP 23.8"FHD/Ultra 5 125U /16GB/512GB SSD/HP GARANCIA
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge - Új, 2 év gyártói garanciával
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(ez még ráér).