Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- reMarkable - paper tablet
- Azonnali fotós kérdések órája
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Az én gépem sem sokkal fiatalabb, 4,5 éves. U. annyi a memória, jobb a VGA ami most benne van a tiédnél, de azt visszafogja az X2 4800+ proci. Ez is Socket 939 még.
Az a bajom, hogy sok helyen lecsökken 25 fps alá, ami már zavaró, több helyen pedig 15 fps körül fut, az már kifejezetten szemfájdító/hányingerkeltő. És a látótávolságot erősen korlátoztam. Hogy ne legyen nagyon zavaró, köd effektust tettem be, de így sem túl szép, pl Vivecben amikor a távolabbi lakópiramis félig eltűnik. Majd teszek be képeket. Meg a legszebb hatást adó shadereket nem tudom használni, mert azonnal 5-10 fps-re esik a sebesség. Olyan megjelenést szeretnék minimum 30 fps-el, amilyen a 109-es hsz-emben linkelt videoban látható. Ez a távlati cél, hogy ne kelljen kompromisszumokat kötni.
A másik ok a Nehrim. Számomra mértékadó emberek nagyon dicsérik, de a konfigomon nem tudom futtatni, mert 10 perc után fejfájást kapok (tényleg) a 15 körüli fps-től. Meg aztán lassan jön a Skyrim meg a Witcher 2 is. Azok nyilván kivégeznék a jelenlegi konfigomat. Beruházok majd egy SandyBitch-re, vagy ha az AMD Bulldozer jobb ár/érték arányt kínál akkor arra. Olyan alaplapot és procit választok majd, ami több VGA generációt is ki tud szolgálni. Ez volt a taktikám a mostani konfigommal is, az alaplapra nem sajnáltam a pénzt, és 4 évig jól elvoltam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvenc zene a mai napra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Képregény topik
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Intel i3-10100F Processor 6M Cache, up to 4.30 GHz
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest