Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
asdf_
veterán
Siman lehet regi emlek is, regen tenyleg vallalhatatlanul fos volt az IPTV. Mondjuk sokat lenditene a dolgon, es a szolgaltato megvalasztasaban is segitene, ha az NMHH kotelezne a szolgaltatokat a bitrate kozlesere a csatornakiosztas tablazatban. Mert en fullra leszarom, hogy oda van irva, hogy HD a csatorna, tessek szepen melle bitrate-et irni. Audiora is! Regen, amikor meg neztem tv-t, analogot, az AXN-en barmi volt, elkapcsoltam, atkapcsoltam, mert fel percnel tovabb nem voltam kepes elviselni, hogy a jelforras, amibol atkerul analogra, az ugy egy 96 kbit/sec-es sztereo mp3 hang"minosegevel" vetekedett. Azt a rettenetborzalom csorompolest en nem voltam hajlando elviselni. A minap veletlen belebotlottam a dvb-t-n par adoba, na, hat par csatornatol ott is sugarban lehet hanyni, ahogy kineznek.
Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest