Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lex Icon
senior tag
"Komolyan arra vártál hogy hogy csak neked valaki személyre szabottan adjon "infók/trükkök/buktatók"-kat, stb."
Ha már le van írva, akkor link is jó lett volna. Végig olvastam ezt a Monese topikot, kevés volt az info, ezért kérdeztem. Ha ez a topikja itt kellene legyen a róla összeszedett info, ahogy pl. a Revolut topikban is ott van. Kértem meghívót és infót és volt aki megadta mindkettőt.Amit küldött privátban, simán be lehetne rakni ide összefoglalóba, hogy másnak ne kelljen infót "koldulni".
Amit privátban küldtél és fentebb írtál, annyi szövegbe már belefért volna ami kell.
De semmi gond, csak egy kérés volt. Aki akart írt, aki nem az nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest