Hirdetés
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Chromecast topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
>Módszer nevét köszönöm, utánanézek.
>Dehogy, azért négyszer annyiszor kell a konyháig menni
//Meg négyszer annyit is fizetni...
>A kajásdobozt valahogy majd megoldom, direkt azt választottam holmi kannaféleség helyett, jobban hozzáférhető, a cső hosszát meg majd minimalizálom valahogy. A kajásdoboz elm. légmentesen zár, az alsó toldást meg majd megoldom valami szabvány szerelvénnyel, tömítéssel. Így talán nem jut annyi oxigénhez. Ha meg valóban gyorsan koszosodik, akkor szépen le fog kerülni a garázsba
>Meglehet, hogy ronda, de igen kényelmes. Mostanában van egyébként unatkozással meg 9gaggel telő időm, majd maximum még arra is csinálok egy borítást.
-
törölt tag
És amit sikerült elfelejtenem: a csöpögés ellen egy 8 centi átmérőjű, besüllyesztett alumíniumlap-kört fogok használni. Esetleg körbenyomom a tetejénél az alumíniumot egy gombásodásgátló konyhai szilikonnal. Apropó, hogyan lehet vágás után valahogy szépre csinálni körben az alumíniumlapokat?
-
törölt tag
Hahótok!
Igen sok ideje nem jártam a topicban, de ma eléggé unatkoztam, és mint az ilyenkor lenni szokott, a lustaságom egybekeveredett a minimalista kreativitásommal, és megszületett a vízautomata. Ti. így még fel sem kell állni a gép elől, ha megszomjaznék. Főképp pedig nem kell eljutni a konyháig. Amíg a 2 liter el nem fogy.
SolidWorks-szel készült, anyaga 12-es rétegelt lemez lesz, ami azonban csak az alsó talpazati lemezen fog látszódni, a többi helyen gérben lesz csapolva, így a csíkos oldala nem látszódik. A kulcsjátékos a fenti részben lévő műanyag kajásdoboz, aminek az alja jóval (~15+20+12mm) a csap felett lesz, szóval még szivattyú sem kell bele. Csak kettő lyuk, az egyik a fedőlemez hátrafelé történő kicsúsztatása után utántöltésre használható, a másikon meg megy a golyós csapba a víz.
A render kedvéért még további öt percet elpazaroltam egy pohárra is, de tessék, itt van valami, ami nagyjából tükrözi a majdani végeredményt. A csapért elnézést, igen rondára sikeredett, de cserébe, aszongya, úgy 30 kattintás volt csak, meg 8 billentyűnyomás.
-
törölt tag
válasz
imibogyo #856 üzenetére
Nem megalkotni akarja, hanem eltüntetni, az egyik vonal nem sikerült 20 centisre - legalábbis én ezt olvastam ki belőle
Én Solidworks-öt egyedül akkor használom, ha elég konkrétan tudok minden adatot, és pontosan le van már rajzolva - különben egy rohad elmérés vagy módosítás miatt simán kezdheti az ember elölről a >3 órás munkát. Arra viszont nagyszerű, hogy lerenderelj vele valamit, pl. termékbemutatónak rettenetes király (PhotoView360). Jut eszembe, mindig is akartam egy olyan Corsair Carbide szériában levő, kicsi, majdnem kocka házat dióból, ha sok szabadidőm lesz, lehet, hogy lemodellezem, SolidWorks utána már két kattintásra legyártja minden alkatrész "jósok" nézetes blueprintjét, onnantól könnyű dolgom van
Ja, és az oldaladon a googleusercontent-es képeket nem hozza be, csak egy felkiáltójelet helyettük, viszont az alt attribútum nem határoz meg semmi felkiáltójeles dolgot, nincs onerror sem, úgyhogy a google végén lesz a probléma forrása...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Ukrajnai háború
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Windows XP
- További aktív témák...
- Be Quiet Straight Power 11 750W Full modular
- Be Quiet Silent Loop 2 360mm
- Használt prémium miniITX számítógépházak - COOLER MASTER Elite 120 Advanced - THERMALTAKE Core V1
- CORSAIR HX Series HX1200 - 1200W 80 PLUS PLATINUM Fully Modular - ALZA garancia 2033.01.16.
- Fractal Design Torrent Compact White RGB TG Clear Tint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest