- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- IFA 2025: Egy normál és papírvékony tábla a Samsungtól
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doomgiver
aktív tag
Mindenképpen pedállal szeretném megoldani
Valahogy működésre kell bírnom a 3. pedált.
-
Doomgiver
aktív tag
Valami ötlet??
-
Doomgiver
aktív tag
Üdv!
A kérdés az lenne hogy a meglévő Logitech MoMo Racing tipusu kormányomhoz szeretnék bővíteni egy kuplung pedált.
VAn egy Thrustmaster kormányom és annak az egyik pedálját fel tudnám használni kuplungnak. Hogy tudnám megvalósítani?
-
Doomgiver
aktív tag
Tudom hogy nem ide tartozik... olcsón keresek végfokokat elsősorban TDA2030 A érdekelne. Aki tud egy korrekt eladót itt a ph n azt megköszönném
-
Doomgiver
aktív tag
Ne marjátok egymást
Tévedni emberi dolog
Jó látni hogy nem csak kezdők látogatják ezt a topicot. Ezekből a vitákból még tanulni is lehet
-
Doomgiver
aktív tag
Miért van ez? Talán ki kellene cserélni a párját is?
-
Doomgiver
aktív tag
Uraim.. kicseréltem a hibás ic t. A mély nemszól viszont nagyon felmelegszik az adott ic pár bordája... kézzel meg se lehet fogni
-
Doomgiver
aktív tag
válasz
eXtase #13132 üzenetére
Megvan a hiba gyerekik
IC probléma lessz. Mégpedig a gyári részről. mozog az egyik lába. Mikor mozok valamivel összeérhet vagy a töktudja de mikor fater rátartott csavarhúzóval vagyis a helyére igazította hoppá... visszanyerte közel 80% ban az erejét a mélysugárzó. (Valószinüleg csalós mert nem a dobozában volt így nem olyan a a hatás) .
Holnap jelentkezek a kicserélt ic vel. szerencsére van még itthon nekem egy új
Köszönöm szépen a segítségeteket
Ha nem mondod hogy nézzek az ic k re valszeg a halálos ágyamon is ezen gondolkodtam volna hogy mi a tök baja volt
Egyébként az az oldal akol mozog az egyik ic láb lényegesen jobban melegedett a borda mint a másikon. Nemtudom hogy ez normális e.
Istenek vagytok
-
Doomgiver
aktív tag
válasz
eXtase #13129 üzenetére
2.1 es hangrendszerről van szó. Márka: Xtension Xs 440
A panelre XS 440A van írva. van egy kimeneti panel is amin a 2 rca alljzat van + egy jack csatlakozó és egy töktudja milyen csatlakozó (hasonló az s video kábeléhez csak ez 6 tűs)
Épp most nézegetem az ic ket. Eddig nem látok túlmelegedést viszont egy új fejlemény van.
Lehet nem jól csináltam de.. ugye mikor maga a szóló szólt menet közben rátattam a mélysugárzóra az egyik kábelt (a másik rá van forrasztva) így berregés nélkül szól mind2 de a mély nagyon gyengén de tisztán szól...
kiderült hogy a multiméteremben sz*r az elem így nemhiszem hogy tudok méricskélni..
Az ic cserékről jut eszembe hogy egyszer az egyik kipukkant rajta (a gyári.). így nemszólt csak a mély. Vettem rá egy tda2030 a ic t mivel ilyenek vannak benne szépen beraktam ugyanazvolt. Megse szólalt a szóló. kicseréltem mind2 őt így megszólalt nagyon szépen is szólt mindaddig mig ez a berregős anyám**ája meg nem érkezett. Eleinte ha kihúzgáltam a konnektorból aztán vissza 1-2 percig működött aztán végleg elkapta a lelkét a membránszaggató berregés...
-
Doomgiver
aktív tag
Mi lehet a gond?
-
Doomgiver
aktív tag
Na visszatérve a hangszóró problémámra , készítettem 2 videót hogy miről is lenne itt szó..
-
Doomgiver
aktív tag
Na újra itt...
Régebben kérdezgettem itt erről hogy mi a fene baj lehet.Próbálgattam itt a dolgokat. A földhurkot 80% ban kizárnám.
Játszadoztam vele egy kicsit és a mély / szóló külön külön szól tisztán de ha egyszerre megy a cucc ugyanaz a nagy berregés van...Mi okozhatja még ezt? A kondiknak nincs baja , nemrég kapott 2 új ic t. Mit érdemes még megnézni / cserélni?
Készíthetek róla videót is hogy jobban tudjátok értelmezni a szitut..
-
Doomgiver
aktív tag
nem jártam sikerrel.. viszont ha lehúzom a panelről a szólók "végfokait" akkor a mély recsegés nélkül szól.
-
Doomgiver
aktív tag
meglátjuk milessz
-
Doomgiver
aktív tag
válasz
Wind-Storm #12944 üzenetére
Ez a Brumm ugye az én fajta nagy brummom gondolom én
-
Doomgiver
aktív tag
válasz
Wind-Storm #12942 üzenetére
Mivel tudok hatásosan megszüntetni egy földhurkot? pontosabban mi idézi elő? (Kezdő vagyok elnézést az idióta kérdésekért
)
-
Doomgiver
aktív tag
Sziasztok!
Nemtudom ide illik e a kérdésem de segítségre lenne szügségem.
Egy X-tensions XS 440 tipusu 2.1 et próbálok megjavítani ami sikerült is ( tda2030a ic cserék)
De aztán pár nap múlva előjött egy újabb hiba.
Ebbe a tipusu csatlakozóba (nemtudom minek hívják) KATT! ha bedugom a külső vezérlőjét
KATT! akkor egy rohadt nagy BRRR hang hagyja el a mély hangszóróját..A panelt nézve nincs külsérelmi nyom.. ez a hiba csak a semmiből jött.
Épp szépen átrendezgetem szigetelgetem a kábeleket (egyik tippem a földhurok) de ha nem szűnik meg nem tudom mi tévő legyek.Válaszaitokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 7
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 2042
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Napelem
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest