Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
válasz
superecneB #9370 üzenetére
"Van esetleg ötleted ha már "kidobtam" egy kis pénzt erre az AC/AC adapterre"
(Az AC-AC 'adapter' közismertebb neve: transzformátor. Tehát vettél egy bedobozolt 24V-os hálózati trafót, ezek szerint nem túl olcsón..
Mod.: 24V-os halogén spotlámpákhoz például tökéletes, természetesen a trafó terhelhetőségén belül. )
-
válasz
Csatit lenyisszantani, lecserélni a legkevesebb.. ahoz gány esetén még páka se kell...
24 volt AC.. hát.. nem tudom szerintem nem sok mindenre.. esetleg próbáld meg elpasszolni, hátha kell valakinek...
-
válasz
Háát.. ha kap egy normális méretű bordát, akkor akár igen...
Amit linkeltem táp (második 2000ft ért) nem lenne jó? nincs vele gond, nem kell "barkácsolni".. és nem kerülne sokkal többe, mintha megvennél mindent. (gratz, kondi, stab ic..esetleg egy jó kis hűtőborda.. és a munkaidő)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Béta iOS-t használók topikja
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest