Új hozzászólás Aktív témák
-
LineLord
tag
Ez is tök jó pofa cucc, csak az nem ''neoncső'', hanem eg ygörbe cucc. ráadásul kábel cső
Amit en írtam az pedig abból keletkezett, h kipakoltam anyam vasarlasat és elvettem 20 szívószálat, gondoltam jó lesz vmire, aztán az asztalomon voltak a ledek. Gondolkodni kezdtem és összedobtam 1 ilyet. Amúgy egy kis javítás bele:
Használjatok nagyn vékony vezetéket, és lehetőleg úgy helyezzétek el a SZÍVÓSZÁLON KÍVÜL hogy a látható felület alatt legyen, mert ha tényleg nagyfényüek a ledek akor végig világítják az egészet. A másik, hogy akár a látható felület alatti feléhet rakhattok alufoliát (persze a kábelektől szigeteljétek biztonság teknikai okokból, és érintés védelem miatt)
Nagyjából enyni, ha küld vki 1 digigépe, lefényképezem
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming GT501 Masszív, jól szellőző, RGB-kompatibilis ház
- ASUS ROG STRIX 1000W 80+ Gold Erő, stabilitás, jövőállóság! 8év garancia
- 4x be quiet! Light Wings 140mm PWM High-speed Látványos, brutális légáram!
- be quiet! Dark Rock Elite RGB Halk, brutális teljesítmény, prémium dizájn! 3év garancia
- ÚJ! ÚJSZERŰ! HASZNÁLT! PROCESSZOR HŰTŐK - 800ft-tól.
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest