- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- VR topik
- Autós kamerák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
LineLord
tag
Ez is tök jó pofa cucc, csak az nem ''neoncső'', hanem eg ygörbe cucc. ráadásul kábel cső
Amit en írtam az pedig abból keletkezett, h kipakoltam anyam vasarlasat és elvettem 20 szívószálat, gondoltam jó lesz vmire, aztán az asztalomon voltak a ledek. Gondolkodni kezdtem és összedobtam 1 ilyet. Amúgy egy kis javítás bele:
Használjatok nagyn vékony vezetéket, és lehetőleg úgy helyezzétek el a SZÍVÓSZÁLON KÍVÜL hogy a látható felület alatt legyen, mert ha tényleg nagyfényüek a ledek akor végig világítják az egészet. A másik, hogy akár a látható felület alatti feléhet rakhattok alufoliát (persze a kábelektől szigeteljétek biztonság teknikai okokból, és érintés védelem miatt)
Nagyjából enyni, ha küld vki 1 digigépe, lefényképezem
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One mobilszolgáltatások
- Vicces videók
- További aktív témák...
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- Lian LI GALAHAD II LCD KIJELZŐS HŰTŐK
- Cooler Master H500P Mesh Fekete eladó
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, all-in one szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged