- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kételkedem
addikt
Szia!
Az alapötlet az volt, hogy a Gaiward 9600Gt videókártyám rendkívűl hangos ventijét akartam kiváltani, ugy hogy egy 92mm-es ventit rögzítek a bordák fölé. A kártyán 4 eres /innen gondolom PWM-es/ venti van. Nosza vettem /többek közt/ egy 92mm-es PWM-es ventit. A csatlakozó természetesen nem passzolt, így a vezetéket elvágtam. A forrasztást színek szerint nem lehetett elvégezni, ugyanis az AC ventin fekete-piros-sárga-kék vezetékek vannak, az eredeti ventin pedig fekete-kék-sárga-zöld. A csatlakozókat egymás mellé téve sorrend szerint összeforrasztottam a vezetékeket, de sajna meg sem mozdult az új venti. Gondoltam, akkor majd molexről! A fekete-sárga-piros vezetékeket színhelyesen egy csatlakozóhoz forrasztottam, a kék vezeték csak a levegőben lóg. Sajna a venti meg sem mozdult.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest