- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Valami fekete közeleg…
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz
Lucif-R
üzenetére
Aha. Akkor gyorsan összehoztad a hűtés rendszert, mert 4 hetes aktív munka az nem sok egy ilyen méretű kivitelezésnél, gondolok itt a ledek bekötésére, csövezésekre, kábel elrejtésére...
A pepecselés nem gond
meg ahogy írtad még nincs is kész teljesen, mert vmi takarólemezeket akarsz rakni még a venti körüli részre, meg vmi burkolást csinálni a ledek körül. Még szép hogy megérte, más különben nem is érdemes belefogni
.Pl. én már vagy 2-3 hete sz*raxok a gépház moddingolásával, pedig kb. 1-2 napos meló lenne az egész (fényezés nélkül), időm mint a tenger, de sajna szerszámok nincsenek úgy kell kölcsön kérni rokontól ismerőstől, illetve ami most kellene kapcsoló az sincs ahol élek
(max. ha netről rendelek, de az se pont olyan) szerencsémre viszont van egy nagyon rendes tag akit Undoroid-nak hívnak és ő utána nézett, sőt meg is vette nekem a cuccokat csabán, szal csak át kell érte ugranom és folytathatom a moddingolást 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

meg ahogy írtad még nincs is kész teljesen, mert vmi takarólemezeket akarsz rakni még a venti körüli részre, meg vmi burkolást csinálni a ledek körül. Még szép hogy megérte, más különben nem is érdemes belefogni
(max. ha netről rendelek, de az se pont olyan) szerencsémre viszont van egy nagyon rendes tag akit Undoroid-nak hívnak és ő utána nézett, sőt meg is vette nekem a cuccokat csabán, szal csak át kell érte ugranom és folytathatom a moddingolást