- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Milyen notebookot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
válasz
togvau #20740 üzenetére
"Tv-k, pc ugyan abba a minden védelmes elosztóba vannak dugva, földelt konnektorba. Föld és 0 között nincs feszültség."
Attól még lehet szakadt a földelésed a konnektorba vagy valahol a hálózatban, vagy a "földelt" konnektorba eleve nincs is bekötve. Elsőre itt néznék körül. -
inf3rno
nagyúr
válasz
togvau #20740 üzenetére
Utánaolvastam egy kicsit az én szintemen, és van ilyen "voltage bleeding", ha hibás valamelyik alkatrész és érintkezik a PC házával, akkor esetleg az okozhatja, tehát pl táp, alaplap, videokártya. Ezen felül esetleg még lehet, hogy rossz a földelése a PC-nek vagy TV konnektorának. De ez tényleg csak találgatás. Azért kíváncsi vagyok, hogy mi ez, ha túléled, akkor majd írd meg.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
togvau #20740 üzenetére
Hát ilyenről még nem hallottam. Lehet, hogy az elektromos hálózat életveszélyes nálatok, és nem is a PC-vel van a gond. Az is lehet, hogy táp hiba, vagy valami teljesen más. Mindenesetre én nem kockáztatnék több áramütést a helyedben.
A multiméterrel a földelés és a PC háza illetve a földelés és a TV között kéne megnézned, hogy van e feszültség. Az alapján ki lehet találni, hogy melyikkel van a hiba. Viszont talán jobb lenne, ha villanyszerelő csinálná.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest