Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
Blue Thunder #17618 üzenetére
A harmadik szál a fordulatszámvisszajelzés miatt van. Nyugodtan belerakhat bármit, aminek a speckója legalább megegyezik az eddig benne lévővel. Ha találsz ilyen adatokat, mint fordulatszám, m3/h és static pressure akkor annál jobb. Én már több tápomban is cseréltem ventit soha nem volt belőle bajom, bár mindig inkább kicsit fölé lőttem a gyári értékeknek.
Ennél a tápomnál én is úgy használtam a ventit, hogy a "chassis fan" dugóról ment, viszont felvettem maximum teljesítményre BIOS-ból, nehogy baj legyen. Mivel csendes venti volt, így hangja nem sok volt a gyárihoz képest, viszont érezhetően tolta kifelé a hideg levegőt a tápból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- BestBuy topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ford topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest