- Milyen videókártyát?
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Pánik a memóriapiacon
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Hővezető paszták
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algol
senior tag
válasz
sanzi89
üzenetére
Még egy dolog jutott az eszembe, valamikor régen készítettem egy alumínium házacskát valamilyen készüléknek. Nos azt lefestettem a Medikemia által gyártott "Prevent fémhatású alkidfesték" nevű aerosolos festékkel. Ez legalább 15 évvel ezelőtt volt, mai napig jól néz ki az a felület.
A felületet finomabb csiszolópapírral felérdesítettem, hogy jobban tapadjon a festék és előbb a fenti gyártó alapozóját is használtam, száradás után azt is az előírásnak megfelelő még finomabb csiszolóval átdörzsöltem, ezután fújtam le a festékkel.
Más esetekben matt fekete akrilfestéket vagy hőálló szilikonlakkot használtam jó eredménnyel. Minden esetben aerosolos palackból való felszórással festettem. Mostanában nem vettem ilyen festékeket. Ha van otthon megfelelő festéked, használd. Újat venni erre a célra biztos nem hiszem, hogy megérné, az ára miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Pánik a memóriapiacon
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- BestBuy topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest