Új hozzászólás Aktív témák
-
enormous
csendes tag
Igazság szerint nem az előre számolgatós hanem a durr-bele Balázs módjára kezdtem neki.
Szétszedtem a szivargyújtó csatlakozót, hogy lássam van e benne valami érdemleges. Nem volt. Lekötöttem a kis dobozkában lévő nyákról a bemeneti kábeleket, és a helyére egy molextápok közé kerülő ventillátor tápot kötöttem. A 2pin csatlakozót szétszedtem, és egyszerűen bekötöttem a nyákra. Egy felesleges táppal kipróbáltam (ha valami leég, akkor ne a 600as CoolerMaster járjon pórul). Pár óra hibátlan üzem után átkerült a gépembe, és azóta sincs gond. Valamennyire eltér a szivargyújtóban felvett és a tápból felvett feszültség, mert a kis áramkörön (ami a nyákon van) lévő tekercs más hangon sípol. Egy magas (18-22Khz) sípolás hallható amikor üzemel a cuccos. Ha a kis dobozt körbetakarjuk, akkor már nem is hallható.Vissza a lényeghez: Itt a képek sorban. (23db kép [1.8MB], ne kövezzetek meg)

Ha probléma szóljatok és átszerkesztem hivatkozásokká.
Új hozzászólás Aktív témák
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest