Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Előre is bocsi a láma kérdésekért, de még kezdő vagyok modding témában. Balga mód egy másik topicban tettem fel a kérdéseimet, így egy fórumtárs útba igazított.
1. Ha fénycsövet veszek, akkor bármelyik szín esetén gerjedni fognak az UV reagens cuccok (pl tápkábel bevonó harisnya) a házban? Azért kérdem, mert itt csak a lila színű fénycsőnél van feltüntetve az UV. Ellenben én úgy tudom, hogy a fehér színű neon is úgy működik, hogy UV fényt állít elő, amí a fénycső belsején lévő fényport gerjeszti, és azok sugároznak ki.
2. Mennyire számít ebben a témában a márka? Láttam noname csövet 800 forintért is, a revoltec 2000 körül van. Spire, sharkoon, stb...megéri a márkásabb, és ha igen mit ajánlotok?Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- iPhone-t használók OFF topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Építő/felújító topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GT501 Masszív, jól szellőző, RGB-kompatibilis ház
- ASUS ROG STRIX 1000W 80+ Gold Erő, stabilitás, jövőállóság! 8év garancia
- 4x be quiet! Light Wings 140mm PWM High-speed Látványos, brutális légáram!
- be quiet! Dark Rock Elite RGB Halk, brutális teljesítmény, prémium dizájn! 3év garancia
- ÚJ! ÚJSZERŰ! HASZNÁLT! PROCESSZOR HŰTŐK - 800ft-tól.
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest