- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hővezető paszták
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Projektor topic
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Akciókamerák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dönc
tag
Előre is bocsi, noob vagyok témában.
Ha gesztusvezérlést használsz, akkor nem pont ez lesz a végeredmény? -
-
Ha támogatja az app a wireless adb-t, akkor egyáltalán nem kell terminálozni. Ez szerencsére már nagyon megegyszerűsödött. Egyszerűen wireless adb-t bekapcsolod, az app kínál párosítókódot és az beírod a droidba (fejlesztői beállítások nyilván kellenek ehhez is). És megspórolható a gép. Viszont ha nincs root, amennyire én tudom minden újraindítás után végig kell ezt csinálni.
Vagy ami mégjobb, SHIZUKUval biztos könnyen rá lehet csattanni wireless adb-re és azt egymagában elég engedélyezni, hogy több appnak adjon majdnem root szintű hozzáférést. Szerintem a SHIZUKU is meg tudná adni a WRITE_SECURE_SETTINGS permissiont
-
-
"2. Kövesd az appban, a leírásában szereplő lépéseket, azaz: kösd össze a telefonodat egy kábellel a laptopoddal, és a részletes instrukciók szerint a webADB¹ weboldalon keresztül (vagy ha van a gépeden telepítve ADB¹, akkor persze azzal is), az ottani konzolba egy megadott sort bemásolva (közben igazi hackernek érezheted magad!) add meg az appnak a szükséges permissiont, hogy elérhesse az immersive módot.
(Ezt a lépést csak egyszer kell megcsinálni.)"
Lehet, hogy rosszul tudom, de ez az egyszer kell megcsinálni nem teljesen igaz. Én nem ezt a programot használom, de pl. a SHIZUKUhoz minden újraindítás után újra meg kell adni az adb hozzáférést.Kérdés, hogy ez a progi vajon ismeri a wireless adb-t (android 11+), mert akkor a gépes összekötősdi nem is kell egyáltalán (olyan mint a telnet volt akár a WP időszakban is).
Illetve rootolt eszköznél root permissionnal is elvan?Amúgy jó find, megjegyzem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- weiss: Pant* rant
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Milyen egeret válasszak?
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hővezető paszták
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kerékpársportok
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest