Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Celithrandi #34 üzenetére
AX10AIS már lassan 20 éve nincs a boltban nem hogy 800 ezerért
imserem a típust remek cucc volt anno.
Gondolom most vettél annyiért új Pio erősítőt.
Arcam AVR 10-11,Anthem MRX 5- 740 , NAD ,Denon DENON AVC-A1H,6000, marantz 7- 8000,talán itt kellene nézelődnöd ha az akkori Pio-val egyenértékű erősítőt szeretnél 2023 ban.
Amúgy egy jobb Arcam meghallgatása után nem fogsz ilyen dolgokat leírni hogy azóta sem gyártott senki jobb integrált erősítőt. Ez is ugyan olyan kategorikus ki ha én nem kijelentés, mint 5-6000 eurohoz kötni a jó hangfal fogalmát.
tudnék neked ugyan így hangfalban is mutatni újan 2500 euroért aminél letennéd a hajadat.
És jó, hogy kijavítottad amit írtál...[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
válasz Celithrandi #31 üzenetére
Pio mint jó házimozierősítő ? prémium szegmensben 2-3 milliós hangfalakhoz
facepalm
Gratulálok.No comment.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
válasz Celithrandi #26 üzenetére
" Igen, aki valamit nem ismer, nem ért hozzá, az nem érti, hogy miért hülyeség az amit beszél."
Igen te vagy erre a példa.
20 évnyi hifista háttérrel mondom, hogy a tapasztalatod nem számít semmit ha nincs füled.
Fogalmad sincs ki vagyok, mihez van fülem mihez nincs. Milyen áru hangfalakat halottam milyet nem.
Ahhoz viszont elég egyszerűnek kell lenni hogy valaki egy jó magas árcédulához kösse a jó hangfal meghatározását.no jó8 mindenkinek, kiatálltam
Kár hogy " beatálltál"."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
válasz Celithrandi #17 üzenetére
Lazán sznob ferdítés amit írsz .Tapasztalatból tudom.
Nem tudom mi derül ki bármelyik audishop oldalán,de ez nem.
vagy te csak olyan helyekre jársz vásárolni ahol szűz lányok vérével átitatott hangfalkábelt árulnak természetesen limitált mennyiségben 1000€/ méter.
Ott elhiszem.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Celithrandi #12 üzenetére
szerintem elírtad .550€ akart az lenni nem? Erre utaltak feljebb.
Amúgy nem jó általánosítani.
Szerintem így hirtelen itt a topikból Balika meg én sem ilyen 20-40 éves cuccal rendelkezünk..
A Vintage cuccok meg mindenhol mennek a nyugati társadalomban.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Acélfarkas #7 üzenetére
Arra elég ,hogy a Tv hangzásánál jobbat biztosit,de mondjuk valóban egy sub azért elmenne hozzá. sok embernek amúgy nincs is többre szüksége.
JBL bar is hasonló elven működik, akksis surround van hozzájuk, nekik már 3 féle típus van . Árban, tudásban is különböznek.[link] [link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest