Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
allfinanz
senior tag
Segitseget szeretnek kerni!
Amikor telefonalsz, szagatott bugohang megy, amig felveszik a telefont.
Van, akinel ekkor a szagatott hang helyett zene szol.
Na ezt hogyan kell csinalni? Hogy amikor engem hivnak, akkor ok zenet hallgassanak, mig fel nem veszem?Koszi.
-
allfinanz
senior tag
Igen, vegyuk figyelembe, h a szolgaltatok lassuak
Kartyas szamom hordozasat voda -> telekom 5 napra igertek!
Gondolom az EQ is sziv veluk.
EQ profit ugy allhat ossze, h belepesi dij + havi szamlabol x% jutalek.
Vagyis nem erdeke neki sem, h elpartoljanak tole.
Nagyobb visszaosztaskor a Telenor lassit(6)ja az ugymenetet... -
allfinanz
senior tag
EQ-nal segitokeszek voltak es sikerult vegre a Telenornal regisztralniuk az adatmegosztot! halleluja.
-
allfinanz
senior tag
irjon privatban, aki EQ flottat hasznal.
segitsegre lenne szuksegem. koszi. -
allfinanz
senior tag
ha a telenor szamlan 72 ora utantol szamlazzak az adatmegosztot is, akkor miert nem aktiv 72 ora utan az adatmegoszto is? nem rontom senki bizniszet. csak valaszt kerek szepen. koszi.
-
allfinanz
senior tag
Telenor uj korlatlan csomagokkal keszul...
-
allfinanz
senior tag
korlatlan mobilnetben tiltottak vkit mar le tobb terra letoltes utan?
-
allfinanz
senior tag
megjott az IQPro dijbekero, de decemberben mondtam le. azota jon.
hiaba mondom nekik, h visszakuldtem, masnak kiosztottak es nekem csak kuldik havonta a dijbekerot...
h a fenebe lehet ezt elintezni? -
allfinanz
senior tag
válasz
tsteve #28769 üzenetére
"A kormányzati hangalapú csomagok beszerzése kapcsán a KEF az alábbiakban határozta meg az értékelési szempontokat, amelynél kedvezőtlenebb ajánlatokat nem fogad el:
- flotta csomag, havi alapdíj (HUF/hó): 300 HUF/hónap,
- alap csomag, havi alapdíj (HUF/hó): 900 HUF/hónap,
- emelt csomag havi alapdíj (HUF/hó): 1100 HUF/hónap,..." -
allfinanz
senior tag
EQ-s EU Unlimited XXL 72 ora utan aktivva valt.
-
allfinanz
senior tag
rendeltem en is EQ-s EU XXL korlatlan csomagot vagy 48 oraja.
mondtak a 72 orat, de egyenlore se telefonszam, se aktivalas.72 ora utan rogton full korlatlan lesz a megrendelt csomagom?
mellekelt adatmegoszto is aktivalodik? koszi. -
allfinanz
senior tag
Ez mar volt?
Lakossági mobilflották alacsony havidíjú tarifákkal.
Kedvezményes lakossági mobiltarifa ajánlat.
Hűségidő nélkül is vagy 2 évSpeciális: Korlátlan EU roaming, magyar számok hívása és adatforgalom ugyanúgy használható, mint Magyarországon. Nem minden csomag esetén.
-
allfinanz
senior tag
válasz
smallmer #25098 üzenetére
En ugy tudom ez az a FB-on:
Kedvező Üzleti Flotta -
allfinanz
senior tag
válasz
KILLERLALA #20951 üzenetére
anno nekem is volt zsebwifim a telenortol.
4 orat birnak
"* 1500mAh battery, up to 4 hours working time "powerbankra kotve is mukodnek, miközben toltodik, csak igy nem a zsebedben, hanem a taskadban van.
ezert valtottam dual sim telora.
telefon is mukodik, mint hotspot, ha otthonra is ez kell. -
allfinanz
senior tag
alfa11 sim forgalmat neten lehet kovetni? mivel nem lakossagi, nem lehet a mytelenorban regisztralni
-
allfinanz
senior tag
aki sokat traccsol e mellett egy skype korlatlan magyar vezetekes+mobil havi 15 euros csomaggal meg jol is johet ki es akkor dual sim se kellhet neki, ha pl ragaszkodik ajfonjahoz pl.
-
allfinanz
senior tag
Alfa-11 korlatlan adatkartya hivatalos feltoltesi sebessege?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest