- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toms58
csendes újonc
Sziasztok, megjött KÜF engedély. 7 éve nincs magyar mobil számom, csak német és műholdas, ezért új számot kértem. Az egyik levélben azt olvastam, hogy yettel kauciót fog kérni új szám esetén, amit 3. hónap után jóváír. Mennyi a kaució összege, mert erre nem válaszolt KÜF. Irtam, részben azért szeretnék magyar számot, mert csak magyar számmal lehet magyar bankszámlát nyitni.
-
toms58
csendes újonc
Németországban műholdas app (satellite) havi 100 percig ingyenes, korlátlan használat havi 4,99€. A világ összes vezetékes és mobilszáma ingyenesen hívható. Egyszer kell regisztrálni, levélben küldök a reg kódot (ez a német lakcím ellenőrzés). Aktíviálást követően a világ bármely pontján használható. Német (műholdas) mobilszámot kaptam, normál mobilszámként hívható.
-
toms58
csendes újonc
Pár perce érkeztem Yeti Corvin plázában. Öt perc alatt megkaptam küf kártyámat, és 1599 forint forgalmai előleget kellett fizetnem 4Gb 275 perc csomagért.
-
toms58
csendes újonc
Javaslatot kérek, mi lenne az optimális megoldás. Jelenleg KÜF szolgáltatásom van.
Elköltöztem a horvát határtól 1 km-re és rendszeresen horvát 3G-re vált yeti 4G.
Amig nem mondanak fel, maradok KÜF, a településen igen gyér Voda térereje.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest