- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pool_
tag
válasz
marcedli
üzenetére
Már ne is haragudj, de az hogy az egyiket lehuzom, a másikat fényezem nem érvelés...
Én nem fényezem az mk808at, nekem csak azzal volt bajom hogy somatom nem valaszol normálisan az ilyen kérdésekre, és az mk808 hibáit sorolja az mx1 pozitívumait ellen. Ennyi. Nem kell ebbe bele látni semmilyen kotoszkodest vagy bármi ilyesmit. Ettol függetlenül az mk808 semmivel sem rosszabb mint az mx1, és nem is kéne így beállítani. Mindkettőnek vannak hibái sajnos, és mindkét jobb a másiknál valamiben.
A legjobbat kell megvenni: Igen, de azt elfelejtetted hogy mindenkinek másra van szüksége, mindenkinek más a legjobb. Attól hogy valakinek itt a fórumon az egyik jön be, még nem kéne úgy beállítani hogy a többi szar és az a legjobb. Az mk808 pl sokkal több ember szerint jobb az mx1nel, nem véletlen vették azt jóval többen.
Nemrég vettem pl valamit amit a prohardveren istenített egy csóka, mert sajnos más nem istenített semmit, és más infó nem is igen kering a neten. Aztán kiderült mikor megvettem hogy egy rakás szar. Itt is ezt érzem somatom hozzaszolasaiban, ezért írtam. Én nem akarok érvelni egyik mellett sem, te amúgy is jól osszefoglaltad a tulajdonsagaikat. Így kéne somatomnak is. Na én befejeztem, ha ezt sem sikerül megérteni akkor nem erőlködök tovább.
Azt még hozzatennem, hogy hülyeség is arról beszélni melyik jobb, hisz pontosan ugyanaz van mindkettőben, csak más házban vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- GL.iNet OFF topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- További aktív témák...
- DDR4 ECC SZERVER memóriák eladóak
- CoolerMaster N200 Mini ITX i3 9100 Wi Fi Win11 Pro
- R7 5800X / MSI B550 TOMAHAWK / RX 6800 / 32 GB DDR4 / SAMSUNG 980 PRO 500GB M2 / HDD 6 TB
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- mini pc/ WIN11/ i5 10500T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E15 G2 - i7-11G I 8-16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest