Hirdetés
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- RISC-V alapokon nyugvó egykártyás gép(ek) a Banana Pi konyhájából
- Úttörő újításokat hozhat a shader modell 6.10
- Dell notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcedli
tag
Remek hozzászólás ez is, mint Somatomé, azzal a különbséggel, hogy ő leírta, hogy neki miért inkább MX1, mint mk808, te viszont nem.
Itt a remek lehetőség, érvelj, mert én azt látom csak a hozzászólásokból mindenfelé, hogy
MK808 Pro: custom romok, magasabb órajel
Kontra: néhány TV-n nem megy, és ez elismert gyári probléma, WiFi gondokMX1 Pro: stabil működés, BT
Kontra: talán drágább, WiFi gondok, kevesebb custom ROMEhhez a custom rom kérdéshez azért hozzátenném, hogy senki ne gondolja, hogy a bőség zavarával kell küszködni, mivel az MK808-ra is kb ugyanaz az 1-2 fejlesztő ad ki romot, mint az MX1-re, csak épp azt gyakrabban frissítik.
Nem értem egyébként a problémádat, mert Somatom azzal kezdte, hogy szubjektív a véleménye, viszont az számomra meggyőző, hogy neki van mind a kétféle készülék, és tapasztalatai is mindkettővel. És neked?
Az én szubjektív véleményem az, hogy mindig a legjobbat kell megvenni, én két hete szereztem egy MX1-et, de ma már lehet, hogy a négymagosokat nézegetném, mert miért ne?! Tudom, hogy mindenki máshogy van eleresztve anyagilag, de nekem (szubjektum megint) ennyi pénzt akkor is megér, ha néhány hónap után megdöglik, és ki kell dobni. Nem örülnék, de nem is esnék kétségbe...
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Dell notebook topic
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Xbox Series X|S
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 11900 / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Alienware Aurora R13 Gaming! i7-12700KF / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1TB HDD! BeszámítOK
- Gamer szgép eladó, 4k, 1440p játékokra részben garis!
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest