Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem nem volt a nagy monitoron kép. Ezen nincs mit túldramatizálni. Megpróbáltam utána járni a hibának, de nincs magyarázat. A Geekbuying azt nyilatkozta a dühös vásárlóknak, hogy sajnálják, nem tudják az okát és visszafitzetik az árát annak, aki addig náluk MK808 -at vásárolt. Nem hiszem, hogy ezt egy-két elszigetelt eset miatt tették volna, de lehet, hogy Ők is túldramatizálták. Én nem állítottam, hogy az MX hibátlan. Sőt, igyekeztem leírni a hátrányait is. De ha a saját negatív tapasztalataimat viszontlátom a hazai és külföldi topikjaiban, akkor sztem érthető, hogy az a készülék nálam nem az ajánlott kategória. Egyébként azt eddig direkt nem írtam, hogy nálam tönkre is ment, mert ez nem biztos, hogy az MK hibája volt. Az pedig erős túlzás, hogy az MX -et istenítem, ráadásul többször kihangsúlyoztam, hogy ez szubjektív vélemény. Ezzel én le is zártam ezt a témát.
Új hozzászólás Aktív témák
- League of Legends
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kés topik
- Crimson Desert - Íme a végleges gépigény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 26
- A NetEase kiszállhat a Gang of Dragon mögül
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- További aktív témák...
- Asus P8H77-V LE LGA 1155 alaplap, 16 GB DDR3 RAM, i5-3470 CPU
- Használt A kategóriás gépek garanciával a ReZone-tól!
- HP ProDesk 400 G7 SFF számítógép
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- 32GB DDR5! ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 (14mag), 32GB DDR5, 512GB, ÚJ HU bill + egér
- KTC M27P20P Pro 4K IPS MiniLED 160Hz 1ms 1000nit 10bit HDR G-Sync Vsync játékra munkára 1év Garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest