- Melyik tápegységet vegyem?
- Videós, mozgóképes topik
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
Aktív témák
-
Dworkyll
tag
Matáv szimpatikusok rulez 1000L :DD
De ha már itt tartunk, van egy másik érdekes tapasztalatom. Egy időben dolgoztam koncerteken, és azt találtam, hogy nincs rossz zene, csak kis hangerő. Általam sose vegzált stílusok tudtak abszolút pozitív hatást tenni, ha kellő kakaóval küldték meg a légteret. Nem gondolnám, hogy ez egy családi házban működik, de nagy terekben nagy élmény van :D Például hallgassatok meg egy Meyer Sound stuffot közelről... -
Dworkyll
tag
Kedvenc mondásom a témában valahogy így hangzik:
melyik a legjobb audiocucc? Amelyik a legtöbb örömet okozza, amelyiket pl. (de nem feltétlenül) a legtöbbet hallgatod.
Én spec sajnálnék egy jól szóló motyóra pár milkát kiperkálni, mert tuti egy hónapban csak egyszer-kétszer tudnék leülni igényeset hallgatózni. Ha viszont valakinek ez okoz örömet, hát hajrá :) -
Dworkyll
tag
válasz
M@trixfan #11 üzenetére
Használj EAC-ot.
Sajnos a bitről bitre másolás nem teljesen igaz. Az EAC vagy 4 fő különböző olvasási eljárást használ, paranoid/secure/fast/burst és ebből csak háromnál ügyel a szinkronra. Viszont szinkron nélkül lehet (kis szerencsével) karcos, sérült CD-t menteni. Innentől viszont ugyanaz a progi még az olvasásánál képes több különböző eredményt produkálni. Szal bit by bit ugrott. Az olvasási eredmény egy wav+cue file. Ezt írja vissza az EAC egy kis lézerkalibrálás után.
Kommersz rendszereken szerintem sem fogod hallani a difit, kivéve ha szarul írták. Viszont láttam már közelről egy monoblokkos Williams erősítőt. Mit mondjak, azóta sajnálom az audiofileket. Alig találnak olyan hanganyagot, aminek ne hallanák meg az ilyen olyan hibáit. De ez az ő dolguk.
Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Videós, mozgóképes topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Elektromos autók - motorok
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Kingston KC3000 1TB M2 NVMe - 7000/6000 MB/s - 100/100 - Garancia
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- WD Black SN850 2TB M.2 PCIe SSD 7000 -5300MB/s
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest