- SSD kibeszélő
- Egér probléma
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
jvas
csendes tag
Tudna nekem ajánlani valaki olyan festéket, amivel műanyag házat is lehet festeni? Illetve helyet ahol meg tudom venni? Mennyiért lehet venni kezdő színtű szórópisztolyt? Egyáltalán érdemes pisztolyozni vagy jó a spray is? Sajnos a mod leírásokban nem sok szó esik a festékekről, viszont én eddig sokat szívtam velük.
Eddig akrilfestékkel próbálkoztam (spray), de valahogy puha maradt a felülete. Körömmel meg tudtam karcolni. Próbálkoztam bicikli zománccal is, az meg olyan furcsaságot produkált, hogy festés után 1 hónappal ráraktam egy gumi nyelű csavarhuzót és egy nap aladt hozzáragadt (nem, a csavarhúzon nem volt semmilyen ragadós anyag, egyszerűen csak a nyomás hatására valahogy hozzátapadt a festék).
Szóval valami jó festéket keresek kemény de mégis valamennyire rugalmas/kopásálló felülettel.
Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest