Hirdetés
-
PROHARDVER!
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
trebrona #3549 üzenetére
Hidd el, hogy müködik. Az Android Onet azért írtam példának, mert az egy módosítatlan Android.
A Mi Fit meg müködik rendesen lakat nélküli, CoD játszás közben sem lövi ki, pedig az eszi az erőforrást.
Meg azért azt se felejtsük el, hogy az sem mindegy mennyi RAM van. Redmi Note 7 topikban is azok panaszkodnak, akinek nem 4 hanem csak 3 GB a RAM. Nem a MIUI a hibás, hanem kevés a 3 GB manapság.
Egy jó példa: múlt héten beakadt egy folyamat az X-Plore fájlkezelőben és nincs lakat, mégis szépen leszívta az akkut 80 %-ról 7-re munka közben, így észre sem vettem. Baszta se kilőni a MIUI. Egyedül a háttérben futás van engedélyezve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy J3 2016 karcmentes kijelzővel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest