Hirdetés
Aktív témák
-
Hippo
aktív tag
Akkor ahogy olvasom, sokan meg vannka elégedve a Carisma-val.. Én úgy néz ki, ezt fogom megvenni a közeljövőben, abszolut bejött minden téren
http://www.hasznaltauto.hu/2043543_mitsubishi_carisma_2000
-
amisafi
újonc
Reszemrol csak jot tudokmondani rolla.1.6-os glx a 97es evbol.1 ev alatt belenyomtam 19.000 merfoldet,1 alaklommal volt gondom vele.A valto oldalat kiutotte az egyik fogaskerek,hogy miert?fogalmam sincs.visszatettuk a helyere,behegesztettuk a valtot,es azota is tokelletes.Turheto a fogyasztasa,kenyelmes,nagyon csendes.Ha veszek ujjab kocsit maradok ennel a tipusnal.
-
HEBI
senior tag
Csak a Carisma II-ben (2000-től) van száz egynéhány lóerős 1.6-os motor, de gyakorlatilag nem venni észre a különbséget.
Nekem ez az első autóm (1.6-os Carisma 4 ajtós, 1997 aug.), sok-sok autót nézgettem és ki is próbáltam mielőtt ezt választottam. (Astra, Corsa, Bora, Polo, Saxo, Punto). 1,5 millió forint volt a limit vásárláskor. Egyedül ez fogott meg, de ez kapásból.
Nekem olyan autó kellett amit könnyedén, azaz igénytelenül lehet vezetni. Ezeknek az elvárásoknak ez megfelelt, nem sportautó, de turaautónak elmegy, azaz gyorsulni mindig ugyanúgy gyorsul.
Alacsony fordulaton is nyomatékos a motor, leszabályozásig - 5.ben 5500 rpm - 195 km/h-ig nem sokat veszít az erejéből.
Az áttételekről annyit, hogy 4.ben 175-öt megy és 2.ben csak 95-öt.
A méreteit tekintve egy 190-es emberke simán elfért mögöttem, sőt megjegyezte, hogy még akár jogázni is tudna. Kivülről viszont akkora mint egy Astra. A fordulóköre sajnos nagy, ez állítólag tipikus Mitsubishi.
A futómű magában kemény, hála a 14''-os felniknek azért elviselheően ráz csak, maga a kaszni elég merev. Még nem csúsztam meg vele kanyarban, de ami késik nem múlik.
Ezt a modellt sajnos Hollandiában rakták össze, ezért az európai beszállítók alkatrészei nem igazán hosszú életűek, de szerencsére ezt csak hallomásból tudom. A kopó alkatrészeket szerencsére simán lehet cserélni eredeti japánra, így ezek élettartama javulhat. Szerelőhöz csak hobbiból viszi az ember. Az alkatrészeknek ehhez a modellhez(eredeti japán) teljesen korrekt ára van.
A sok német autó rajongó (én is az voltam) azért egyszer kipróbálhatna egy ugyanolyan kategóriás japán autót is. Én meglepődtem rendesen. -
joysefke
veterán
Nem tudja valaki, hogy az 1,6 os motorral szerelt 97-98 as Carismak csak 90LE sek, vagy van mar kozottuk 103LEs is?
2000 körül volt modelfrissítés, és azután már lagalabb 103LEsek voltak az 1,6 os benzines Carismak.
Van valakinek ilyen kocsija? tapasztalatok, típushibák?
Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Router gondok
- Futás, futópályák
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- MSI GeForce RTX 5070 12G VENTUS 2X OC
- Wheel Stand Pro - GT /PRO /EX /FX + Thrustmaster T150
- Chario Hyper 1 Mk2 audiofil hangfalpár
- keresek Rx 6700xt..6800..6800xt mai átvétellel,szombathely--kőszeg--sopron átvétellel
- GARANCIÁS FULL WHITE GAMING PC 16GB DDR5 RAM, RYZEN 5 7600X , RTX 4060 8GB, 1TB NVME SSD, 4TB HDD
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest