Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HP notebook topic
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- IFA 2025: Egy normál és papírvékony tábla a Samsungtól
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Több SmartTag2 (4db)-os pakkot is értékesítettem már hardveraprón. Mindegyik csomag bontatlan, egyikre sem volt még panasz.
Az imént jelzett az egyik vevőm, hogy kibontotta a csomagot és kevesebb volt benne (3db). Csomagküldéssel vásárolta.
Ebben az esetben mit kellene tennem? Ilyet még nem tapasztaltam sose.Remélem jó helyre írtam.
-
válasz
Donqatto #3131 üzenetére
Erre én nem bátorítanék senkit. Hasonló szituációba keveredtem egyszer, éppenséggel megfenyegettek, hogy megölnek, kibeleznek mert nem veszek vissza egy bolti jótállással rendelkező hibátlan videókártyát az eladást követően 1 hónappal, mert azóta csökkent a piaci értéke.
Hasonló módon ráírt mindenkire az illető, hogy mondja el a címemet, nevemet, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest