- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagybá
senior tag
válasz
Rendo84 #1185 üzenetére
Beszéltem a vele üzletelőkkel és csak pozitívat mondtak, minden rendben ment. Ha meg nem akarja a macerát, akkor miért nem adja meg a másik fél címét, ahogy ígérte, plusz esetleg a telefonszámát, hogy lerendezhessem vele. Megírtam neki világosan, hogy ha nem válaszol, akkor csalásnak vettem az üzletet és feljelentéshez folyamodok. Azóta volt fent többször is az oldalon, mégsem válaszolt...
-
nagybá
senior tag
Helló!
A következő ügyben szeretném a segítségeteket kérni.
Részletesen: előreutaltam brutalatty nevű felhasználónak 35.000 Ft-ot egy Sony Xperia SP telefonra, majd a csomagban amit kaptam tőle egy ASUS Sabertooth Z77 volt, amit egy másik hirdetésben hirdetett. Amikor végre válaszolt azt mondta, hogy összecserélte a címeket és máshova küldte a telefont. Na most már több, mint két napja nem válaszol PH-n és a telefonját se veszi fel. Az utolsó üzenete is az volt, hogy majd küldi a pécsi címet ahová az alaplapot kellene küldenem. Semmi levél azóta nem jött. A feljelentésen gondolkozom.Szerintetek mit tegyek, és azt hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Képregény topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Windows 11
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Viccrovat
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest