- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intzi
csendes tag
Sziasztok!
Keresek chieftec dragon házba hdd ventibefogó keretet (sajnos csak 1 volt benne) - lila műanyag darab -
Akinek van felesleges vagy megválna tőle ne habozzon szólni
cserébe: pénz, csoki, sör, pia ...
thx,
Intzi -
kem
addikt
A bűgást előidézheti az is, hogy két külömböző fázisu konektorra van kötve a gép és a hangfalak, vagyis érdemes 1 konektorra dugni őket egy elosztóval.
-
Ferdzsoo
addikt
Nem mondjátok hogy csakis azért búg a házam mert Samsung vinyóim vannak? Akkor dobok egy hátast.
Más vinyókkal nem búg? -
nagash
senior tag
Sziasztok!
Lehet hogy már mondták, de a leírás szerint a ferrit gyűrű arra való, hogy a házból a lapra menő kábeleket (ledek, speaker, on switch) rátekerd egyszer, mert megszűri a zajokat és megakadályozza, hogy pl.: a mobiltelefon miatt újrainduljon a gép. -
penene
őstag
ahan..
akkor majd ügyeskedem a hiperszuper pozícióra, biztos az a baj pl, hogy 90 fokban van egymástól 2 venti , s. a közös térbe egyik belefújja a levegőt, a másik meg szívja.
ill. kb. 20 centire tőlök egy vga hűtő, amely az egyikkel egy vonalban van.
már csak a 4. irányba kell raknom a ház hátoldalára 1 hűtőt, és körbeér -
penene
őstag
hali!
chieftec BA-02es házat vettem.
iszonyat picit mély pulzáló hangot hallok belőle, ez lehet rezonancia, vagy pont ez az árnyékolás cumó? meg ferrit gyűrű?
Ráteszem a ledekre este, de a hang nem onnan jön, vhonnan bentebbről..
PCIs háló és hangkártyám van, az integráltakat nem használom.. (előlapi audiónak meg se találtam a helyét, azt hova kell dugni, a hangkártyába , ha akarom használni?) a többi be van dugva, bár használni még nem használtam egyiket se. lehet nem is ez a hiba?
-
_Volkovy_
nagyúr
Rájöttem a titok nyitjára.
A szobámban 40 évesek a villanyvezetékek a falban,és valószínűleg nem olyanok már mint egykor voltak.Kivittem a gépet a konyhába(ott most voltak cserélve a vezetékek és konnektorok),bedugtam és pörfikt.Erőlködhetek én,ki kell cserélni a vezetékeket a szobámban és megoldódik.
Azért kösz a tippeket! -
L3zl13
nagyúr
Most én vagyok hülye vagy nem egyről beszélünk?
Én kaptam a chieftek dragon házamhoz egy ''ferritgyűrűt''. Ez max 2 cm átmérőjű. A belső átmérője max 1 cm. Hogy is vezetek át ezen bármit is az előlapi ledek és kapcsolók vékony kis kábeleinek kivételével? -
PeliScan
addikt
Ahogy jólesik.
Nem tudom, h a ferrit vezeti-e az áramot, de ha nagyon szeretnéd használni, de félsz a rövidzártól, akkor tekerd be szig.szalaggal.
Amúgy tényleg hasznos dolog lehet, mert különben nem pakolnák rá az USB és VGA kábelekre... nézzétek csak meg, az a kis dudor az egyik végén... igen, az. -
_Volkovy_
nagyúr
Az infrásra van ötletetek?Merjem megvenni?10.000-ért kicsit nagy pofáraesés lenne,ha nem megy..
-
PeliScan
addikt
Nah igen, akkor ez földhurok. A búgás pedig a hálózat 50Hz-ja, ami ugye egy szép mély búgás. Meg leeht úgy oldani, h pl nem földeled a sz.gép házat, bár ez NAGYON NEM tanácsos.
Bővebben erre:
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=6975&start=0 -
_Volkovy_
nagyúr
Hál'istennek fejhallgatóval nem búg.Földhurok az mit jelent?Mit nézzek meg?
Ui:ha veszek infrás Philips fejhallgatót,azt vajon befolyásolja ez?Gondolkoztam rajta és szerintem ez nem.
Csak olyan cuccal búg amiben van akármilyen erősítő,vagyis nem a hangkártyára rádugott fej/fülhallgató.Akkor az infrásnak elvileg nem szabadna,igaz? -
PeliScan
addikt
-
Warlock_42
senior tag
OFF:
Veszel még jó sok tápot aztán a kapott ferritgyűrűkből építhetsz magadnal ram-bővítést.
ON. -
A kifelé menő vezetékeket (hang, akár más is) told át a gyűrűn, így a vezeték körüli indukcióvonalak átmennek a gyűrűn, ami feszültséget generál belőlük...satöbbi. Szóval jó neked, ha áttolod.
-
_Volkovy_
nagyúr
Hi!
2 hónapja vettem egy Chieftec házat+tápot,és azóta búg minden hangszóró,amit rádugok a Live-ra.Fejhallgatók nem.Kaptam a táphoz egy Ferrit-gyűrűt,és reflexből beraktam a fiókba,mondván jópofa kis ajándék.Lehet hogy az okozza a búgást,hogy ez a Ferrit-gyűrű nincs felrakva valahova?Már nem tudok másra gondolni.Sajnos azt se tudom mi ez a Ferrit-gyűrű..
Chieftec(és nem Chieftec)tulajok,help me..
Thx!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Gitáros topic
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Robot fűnyírók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest