Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
White Tiger
tag
Sziasztok!
Arra lennék kiváncsi, hogy ti mire használjátok a netet. És egyáltalán, miért jó, az ha van otthon internetünk? (A ph!-záson kívül persze
)
A múltkor gondolkoztam ezen, és szerintem ez egy elég összetett kérdés. Első körben nekem az jutott eszembe, hogy leegyszerűsíti az életem. Pl. sokkal egyszerűbben tudok sok dolgot elintézni, teszem azt banki átutalás, pizzarendelés, kapcsolattartás a barátokkal. De manapság álláskeresésben is elengedhetetlen az Internet. Sőt, szerintem én már akkor is nagy bajban lennék, ha útvonaltervező nélkül kellene valami ismeretlen címre menjek, annyira megszoktam a kényelmet
De tv-újságot se vettem már évek óta (az más kérdés, h tévét is alig nézek
)
Szóval a téma adott, kinek miért jó a net, ki mire használja? Kinek könnyíti, és esetleg kinek nehezíti meg az életét? (van ilyen?
)
PH! fórumozói, írjatok!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Futás, futópályák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gitáros topic
- Microsoft Office és Office 365 topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.04
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)
De tv-újságot se vettem már évek óta (az más kérdés, h tévét is alig nézek
)