Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNNIA1920
őstag
Én sem szeretem az utánvétet, eleve nem is kérem senkitől sem, ha veszek valamit, mert tudom, hogy jóval drágább, mint ha simán elküldené. Eleve olyantól vásárolok, akinek megnézhető a megbízhatósága (más oldalak esetében is) vagy ha ez nem lehetséges, akkor csakis olyantól veszek, aki nem frissen regisztrált. Persze ezen kívül is vannak más szempontok, amiből kiderülhet, hogy gyanús valami. Ha pedig tőlem vásárol valaki és nem elég neki, hogy lassan 20 éve fent vagyok az oldalon és van "pár" db pozitív értékelésem, az vegyen mástól vagy jöjjön el személyesen.
A jogrendszerünk meg olyan amilyen, ritka, ha jól kijön belőle az ember. Kis összeg esetében totál felesleges feljelentést tenni, a rendőrség nem foglalkozik vele, a bíróságosdi meg drága, nem ér annyit az egész és sajnos ezt sokan tudják is, ezért annyi a csalás.
Ilyen esetben csak a radikális megoldások segítenek, el kell menni az eladóhoz és jobb belátásra kell bírni. Voltam már így én is, volt is nagy pislogás, amikor megjelentünk a házuk előtt.
Egyébként azt lehet tudni, hogy milyen eszközről van szó és mi a hiba? Esetleg van rá mód, hogy javítva legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Csak egy kicsi szösszenet ,hogy mit tehetsz jogilag...Ugyi az UTÉNVÉT ami "az ami ad neked mindent lebíró...
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X videókártya
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest