- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- Forrmell.enn
Aktív témák
-
A terméknek van már topikja, használd azt.
A problémádra válaszolva pedig, a frissítés szabad volt eddig is, csak mivel a térképgyártóval felbontották a szerződést, így a Mio saját szoftverét telepíti fel a korábbi, iGO-alapú helyett.
Az egyéb, warez-irányú problémamegoldásokat pedig mellőzd a fórumon.
A témát zárom.
Köszönöm. -
tepizoli
tag
Sziasztok!
Egy barátom megkért hogy oldjam meg hogy szabadon lehessen térképet frissiteni mivel tudta hogy igaz hogy más tipusnál de sikerült már.Elöször megdöbenve tapasztaltam hogy az enyémel elentétben/tibo a1700/ nem az sd kártyán van a térkép szoftver és maguk a térkép fájlok hanem a készülék saját memoriájában.Forumok olvasgatása után kiderült hogy ha a hozzá adot miotrasfer progit feltelepited aztán lecseréled az exe-t egy mokoltra akkor látod vele az egész fájlrendszert.Azthittem hogy innen egyszerű lessz mert kimásolom az eredeti mio progit hogy biztonságba helyezzem majd bemásolom a feltört miot bele a térképeket és kész.De nem engedi hogy kimásoljam illetve csak ugy hogy nyomom a két középső gombot ugy nyomok egy reteszt és mikor bejön a windows akkor rámásolom a kártyára.Ezért aztán az eredeti mio könyvtárat átneveztem majd bemásoltam/sd kártyárol/ a feltört miot ami el is indult szépen de mint kiderült csak magyarország van benne és a csávonak egész europa kell.Ezért letöltöttem egy europa térkép csomagot és a térképeket bemásoltam a maps könyvtárba de hiába inditottam ujra amikor a mioban bemész a térképek menüpontba csak a magyarország látszik pedig ha visszamész a windowsba a maps könyvtárban ott vannak a térképek amiket bemásoltam. Miért van ez?Valamint azt nem lehetne megcsinálni hogy a sd kártyán lévő térképeket használja? Segitséget elöre is köszönöm
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest