- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Raspberry Pi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
tepizoli
tag
Sziasztok!
Egy barátom megkért hogy oldjam meg hogy szabadon lehessen térképet frissiteni mivel tudta hogy igaz hogy más tipusnál de sikerült már.Elöször megdöbenve tapasztaltam hogy az enyémel elentétben/tibo a1700/ nem az sd kártyán van a térkép szoftver és maguk a térkép fájlok hanem a készülék saját memoriájában.Forumok olvasgatása után kiderült hogy ha a hozzá adot miotrasfer progit feltelepited aztán lecseréled az exe-t egy mokoltra akkor látod vele az egész fájlrendszert.Azthittem hogy innen egyszerű lessz mert kimásolom az eredeti mio progit hogy biztonságba helyezzem majd bemásolom a feltört miot bele a térképeket és kész.De nem engedi hogy kimásoljam illetve csak ugy hogy nyomom a két középső gombot ugy nyomok egy reteszt és mikor bejön a windows akkor rámásolom a kártyára.Ezért aztán az eredeti mio könyvtárat átneveztem majd bemásoltam/sd kártyárol/ a feltört miot ami el is indult szépen de mint kiderült csak magyarország van benne és a csávonak egész europa kell.Ezért letöltöttem egy europa térkép csomagot és a térképeket bemásoltam a maps könyvtárba de hiába inditottam ujra amikor a mioban bemész a térképek menüpontba csak a magyarország látszik pedig ha visszamész a windowsba a maps könyvtárban ott vannak a térképek amiket bemásoltam. Miért van ez?Valamint azt nem lehetne megcsinálni hogy a sd kártyán lévő térképeket használja? Segitséget elöre is köszönöm
Aktív témák
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest