Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Steam Deck
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ludovicus
aktív tag
És a Beyerdinamic? Nagyon kevés véleményt hallottam eddig a füleseiről, de azok jó voltak. Amikor keresgéltem, sehol nem lehetett kapni, illetve csak úgy, hogy megrendelik, de belehallgatni még véletlenül sem lehet
-
Ludovicus
aktív tag
válasz
zlaboncz #130 üzenetére
Várom a véleményt.
Már tárgytalan, mert megvettem az 555-öt, akkor meg pont nem akartam a te ''hibádba'' esni, a(z esetleg) jobbat és jóval drágábbat meghallgatni, tudva, hogy tényleg nincs rá keret... Egyébként nem volt semmi gond az eladóval, meghallgattam mind2t (515-tel partiban) erősítőről, meg disman-ről is és aztán döntöttem. -
Ludovicus
aktív tag
válasz
CyberDave #68 üzenetére
Üdv! Ilyet használok kb. 2 hete és nagyon bejön. Ez volt a max. ár, amit rá tudtam költeni, így a sorozat felfelé tartó tagjait meg sem hallgattam a választásnál, csak az 500-at, de az eltúlzott basszusúnak tűnt és valahogy az 555 nagyobb teret ad a zenének, teljesebb a sztereo hangzás. Ami viszont furcsa: a gyári honlapon 120 ohmos impedanciát tüntettek fel, amit megvettem 50 ohmos, a boltban (Bővebben: link) kipróbált pedig szintén 120-as.
Sőt, most látom, hogy a gyári lap a pdf-es leírásban is a két eltérő értéket közli...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest