Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ASUS notebook topic
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcmike
őstag
válasz
Mindless #279 üzenetére
Nekem pont Sennheiser HD-555-ösöm van, a hangképéről csak annyit hogy:
Majdnem elsírtam magam amikor először hallgattam...mármint a boldogságtól...
Iszonyat kényelmes! Több órákat szoktam BF-et tolni vagy zenét hallgatni, de néha el is felejtem hogy a fejemen van...
Mindezek mellett pedig az egyik legjobb ár/érték mutatóval rendelkezik.
Én 20k-ért vettem vadiújan itt Pesten. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki ebben az árkategóriában nézelődik... -
Auratech
őstag
válasz
Mindless #279 üzenetére
A hd 555 jó fejhallgató. A dj fülesek basszusa nagyon jó. Viszont a jó erősen ''megtolt'' zenékhez vannak inkább igazítva. A játékhoz is kiváló lehet. A dj fülesek viszont nagyon zártak, hogy party közben is halj mindent. Nem vagyol márkab@zi, de az olcsóbb kategóriában, ami téged is érdekel AKG-Beyerdinamic-Sennheiser- termékből választanék. Ők fikázós szakembereknek gyártanak és ez leszűrődik az olcsóbb termékekre is.
Kecskeméten trónol a Bertaudio.[ http://www.bertaudio.hu/ ] náluk vannak fejhallgatók is.
A füleseket alaposan például a zaj-stúdio honlapján ismerheted meg.[ http://www.zaj.hu/ ]
A füles nyitottsága egy műszaki adat. A membrány hátsó fele lezárt dobozban, vagy lyukacsos üregben ül, illetve teljesen szabadon sugároz kifelé is. A nyitott fülesek magasai szebbek, a zárt fülesek méllyei erősebbek azonos sugárzók esetén is. Például a beyerdinamic DT770/DT990. -
Auratech
őstag
válasz
Mindless #277 üzenetére
Szia! A fülesvásárlás szerintem lényeges szempontja a kényelem. Egyébként jó hangú fejhallgatók gyakran meggyötrik az ember fejét, főleg hosszú távon. A játék igénye gondolom a mélyhangok felé hangsúlyosabb. tehát, nem baj ha van alja. A zenebabráláshoz viszont nem árt, ha kiegyensúlyozottabb a hangkép. Az általad belőtt értékhatár nem magas. Fontos dönteni, hogy zárt, félig nyitott vagy nyitott legyen a fejhallgató.
Szempont lehet még, hogy a hangkártyád fejhallgatókimenete meghajt-e rendesen egy stúdioban is használatos fülest. A komolyabb hangú fejhallgatók gyakran 250 ohmosak, amit a kommersz hangkártya-füles kimenetek félhangerő felett torzítással hálálnak meg.
Az X-fi elég komolynak tűnik, ez valószínűleg nem lesz gond a Fatal. esetében, de azért nézd meg az elektromos paramétereket. Kisebb ohmos ( 40-100) fülesek gond nélkül muzsikálnak.
Számomra a favorit az AKG K271-es. kb160 euro. Viszont az áráért komoly munkaeszközt kapsz kevés kompromisszummal. Ajánlani a kistesóját a K530 is tudom. Ez 90 euro. Rendesen szól és kényelmes. A beyer DT 331 is szépen szól és a legkényelmesebb, viszont nyitott. A Sennheiser HD 485 is jó vétel kicsit kevesebbért 17e Ft. Ha megteheted, egy MM-ban, vagy máshol összehasonlíthatod a hasonló árú füleseket. Vigyél saját lemezt és légy rámenős, a te pénzed az ő fizetésük!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512GB Ezüst Független
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- MSI MAG B650 Tomahawk WIFI Alaplap
- MSI PRO B760-P DDR4 II Alaplap
- ÚJ AKKSI! W11 Dell XPS 15 9560 (I5-7300HQ, GTX 1050 4GB, 16GB RAM, 256GB M.2) - Teszt BESZÁMÍTÁS!!
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest