- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- RAM topik
Aktív témák
-
tts
addikt
Hali - persze a gond nem az elvi alappal van, illetve pont egy picit azzal.
Nekem pont ue. jutott szembe, csakhogy az bizonyos keretek között fixálta a mikorfont. Itt ha csak lóg és egy venti ugyebár fúj, hatás ellen hatás elmozdul, ha szabályozzzuk még be is lenghet, a gép belseje meg nem egy kimondottan üres tér - már kész is a baj, több ventiről már nem is beszélve. -
tts
addikt
válasz
schenker88 #996 üzenetére
na nem leutánozni
pár hónap oszt a fekete betű lesz a sikk, mindenki be fog pirosodni -
-
tts
addikt
ó én emlékszem rá - de azért az tényleg igaz amit írtam - és roppant tetszett, hogy még a HWSW-n is hivatkoztak rád
a jelenség egyébként minden bizonnyal létezik - én Papst ventivel jártam már így, pedig ''echte'' német Papst - kíváncsi vagyok segít-e rajta egy csepp műszerolaj -
tts
addikt
Na tessék! Én meg hót komolyan mondtam (csak nem tudom mit).
Észen kell lenni ezekkel az oldalakkal, ventikkel meg ilyesmikkel - az utóbbi két nap néhány nagy csalódás:
- SX1 és ST 11 - elvileg mindkettő elég jó cucc - beraktam az alsó 120-as venti helyre gumi csapocskákkal rögzítve (!) egy SX1-et (ami azért nem semmi gép, habár egyszer azt olvastam a HWSW-n, hogy ''állítólag Flesséknek volt Noiseblockerük, de nagyon felhangosodott, így nem veszek'' - ezt nem bírtam kihagyni) - szóval behaltam rajta azt a kib...ott csatazajt!
- Na jó mondom, jön egy 80-as S1, na majd ez odatesz - erre ua. csak kicsiben. A végén kénytelen leszek egy 30k fölötti ház venti helyein a lemezt kivagdosni házilag - na ez már tényleg ciki. -
tts
addikt
aha - arra (én tényleg folyamatosan vigyorgok - ezt egy smilie nem tudja visszaadni)
ugyanis mikor kiszedtem a nagy papír dobozból - csupa hasonóra gondoltam
Persze ha kell - van egy csómó gyönyörű dobozom, még olyan is ami neked biztos nincs - Silentmaxx HD Silencer, különféle Razeer egerek, stb
[Szerkesztve] -
tts
addikt
válasz
gege71.hu #973 üzenetére
Cső gege - tudom ki vagy.
Na szóval úton van 2. vagy 3. napja 20 db (már látom, hogy elb..tam - 50 kellett volna).
''csak ront a ájrodinamikajji hidralika mittomén'' - na viszont azon már igazából csak a hő-hanghomály növelő ionizátorral lehet, sőt legjobban egy régi szovjet gyártmányúval, de feltétlenül miliméter beosztásúval -
tts
addikt
válasz
^Sunrise^ #971 üzenetére
Szia Szabi - van egy bontatlan doboz is - az lesz akkor majd a tiéd - és sk. nyithatod ki.
Tudod mikor még coccializnmus volt - a Lada 1300 volt a netovább, de azok olyan gépek voltak, bejáratás, gyári és szerelési hibák, stb - jobb volt egy fél éves (és még jól működő) kocsit venni mint egyx zsír újat, na volt egy cimborám és ő vett egy újat a Merkurtól, és azt mondta: ''komám, az az érzés amikor a saját kezeddel szeded le az ülésről a gyári nylon fóliát - az semmihez sem hasonlít''
Szóval én pl. imádok mindent sk. kibontani.
Posta rázós - de asszem 4,8-ért leviszio a futár kocsival.
Ja és még valami - nem rád tukmálni akarom, de ha döntöttél szólj és leküldöm, amikor igazán kényelmes, akkor majd rendezed.
ATI 4 úton van. -
tts
addikt
Bummm, félreugrálni! Dől a cég!
Bassz - majd átutalod.
Nem ez a lényeg - az embereim úgy dolgoznak Németországban, és olyan szerencsésen csöppentünk a dologba, hogy szerdán jelenésem van az egyik legnagyobb német tartályépítő cégnél szerződés kötés alkalmából. Hahha.
Stadeban építünk 2 db 11,4 m átmérőjű és 33 m magas magas tartályocskát (egy lakótelepi lakás belmagassága 2,6 - ez durván egy 12 emeletes háznak fele meg).
Ez a lényeges.
Viszont így egész héten nem leszek. -
tts
addikt
csá,
a procira úgy sem kapsz jobbat mert nincs jobb
a házba vegyél nyugodtan (!) YS-Tech 40 m3/h 17 dB 1200/db - előre és hátulra - tökélets lesz és nagyon költségbarát - persze én adok neked szívesen Papstot vagy NB-t tripla áron, de ha a véleményem érdekel egyszerűen nem éri meg - Papst ventivel házat szellőztetni, ez enyhe luxus -
tts
addikt
nem tudom küzdöttek-e már egymás ''ellen'' - melyik a jobb - tudod unalomog ismétlem a kedvenc hülye kérdésemet: melyik a jobb a Merci vagy a BMW? és mennyivel és miért? - persze hogy bizonyos kérdésekre nincs válasz, ha a kérdés mege nem helytálló
mind két hűtő igaz nagy durranás a K7-eseknek - szerintem az ára helyezi előre az SP-97-et - szerény véleményem szerint képességeihez mérten még mindig ez a létező legjobb vétel a hazai hűtő piacon -
tts
addikt
Bocs azt hittem mindenkinek írtam - de akkor most pótlom.
Holnap reggel indul cucc Németországból. A rögzítő gumi és a 92-es venti jön benne, mert ezek kifogytak.
Pár nap és itt lesz - azonnal indítani fogom.
üdv - tts
Ha rács nincs pont atomic a Biohazard vagy a Radiation jó-e helyette? -
tts
addikt
válasz
^Sunrise^ #867 üzenetére
32 bruttó - neked 30 (mások nem sorban állni 30 ért
)
van 2 db - azt viszont tudni kell, hogy nem füstszínű (csak a fotó miatt) - áttetsző plexi és valami eszméletlenül megkomponált ház
az elején nem szabályzó van, hanem uUSB, meg hangszóró csati meg ilyenek, a vincsik kb 45 fok lefelé állnak és így a ház aljába terelik a frisslevegőt, a tető venti 120-as, a ház nagyon hosszú, hihetelen hely van a deszka és a és a meghajtók között, készreszerelve van becsomagolva, de az összerakáshoz pl. mellékelve egy pár fehér kesztyű, szóval tiszta beszarás
ha meg az ember az elveit még jobbakra cseréli, vagy mondjuk úgy finoman, hogy fejlődik a káder, az csak erény -
tts
addikt
válasz
barbikenje #862 üzenetére
Hali,
jól mondták (láttam) 800 bruttó - két komponensű német hővezető bordaragasztó
Bővebben: link -
tts
addikt
válasz
schenker88 #817 üzenetére
# 769
-
tts
addikt
hát ez egy elég izgalmas vélemény
egy társadalomban a fő szempontnak a tagok jólétének kell lennie - a ''túlfogyasztás'' elméleted engem a Mao és Kim Ir Szen elvtársak elméleteire emlékezetet
a munkanélküliség pedig egyszerűen nem igaz - az áramot akkor is erőművekben termelnék, hálózaton osztanák szét és be kellene vezetni mindenhová és az egész cumót folyamatosan bővíteni és karban tartani kéne, függetlenül a megtermelés és továbbítás konkrét módjától, ugye? -
tts
addikt
válasz
Gleatcher #795 üzenetére
ááá - nem csak szerver ház az:
Bővebben: link
Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Honda topik
- BMW topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Google Pixel topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest