Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Hát, félve írok véleményt mert inkább így érzem mint tudom, de szerintem az optikai kábelen való "lejátszásnak" nincs minőségvesztése, mert nem lesz DA/AD konverzió, tehát az optikai kábelen is digitálisan megy át a jel. Azért írom, hogy félve mondom ezt, mert benézve néha a hifi topikokba látom, hogy más-más usb kábelnek más a hangja (vagy nem, erről szoktak ott vitatkozni, egyesek szerint van, hallják, mások szerint maga a feltételezés is értelmetlen). Szóval ilyen disclaimerrel szerintem nincs minőségromlás optikai kábelen. Én a hordozható MD-lejátszóhoz kaptam (Sony MZ-NH700) egyet és másoltam* így számítógépről, és asztali MD-ről is zenét.
* másolás helyett inkább jobb kifejezés, hogy felvettem, és a módszer igazi hátránya ez: hogy 1:1 időben, realtime történik a másolás, tehát valójában felveszed, egy 60 perces album 60 percig tart. Ez a digitális másolás korában már sokaknak nem elfogadható.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest