Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atoszmester
tag
Sziasztok,
Nem teljesen idevaló a kérdésem, de talán belefér.
Adott egy mini PC, ami a gyári töltőjével (DC csatlakozón keresztül) nem akar elindulni.
De ha USB4-en keresztül adok neki tápot egy Baseus 100W-os töltővel, akkor működik.
A feszültség értékek és s teljesítmény is stimmel (a különbség elhanyagolható)A kérdésem az lenne, hogy mennyire megbízható egy GaN töltő ilyen célra?
Értem ezalatt azt, hogy ezeket a töltőket nem biztos hogy arra tervezték, hogy mondjuk 8 órán keresztül üzemeljen.
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata, tudása?Előre is köszi a válaszokat!
-
atoszmester
tag
Szia!
Én most vettem egy Aoostar GEM12 Max-ot, szerintem ár/érték arányban a legjobb.
[link]Ez ráadásul a Max verzió, azaz külön van a DC táp + 2 db USB4 is található. 32 GB RAM-mal és 1 TB tárhellyel 160 ezer körül (429 dodó).
Alin nézegettem amikor szülinapi akció volt, de pont ez a típus 100 dolcsival volt drágább volt úgy hogy toltam rá egy 70 dolcsis kupont. A hasonló tudású, más márkájú PC-k minimum 40 ezerrel drágábbak, de lehet hogy keveset írtam.Ráadásul német raktárból küldik, 9 nap alatt itt volt.
Ha bármi kérdés van, csak írj!
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest