Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Igen, azért gondoltam erre. Gondolkodtam, mi lehetett más a két helyszínen, hdmi útja biztosan más volt. Nekem 2. gen NUC-om van (i3-3217), és nem tapasztalok ilyesmit. Win 10 van rajta, minden frissítés rajta van, ami eddig jött. Ennek egyáltalán nincs hangkártyája, hdmi-n tud küldeni hangot, vagy usb-s megoldást lehet használni. Nálam most az utóbbi a helyzet, amikor Mo-n vagyok akkor viszont hdmi-vel tévére van kötve, júniusban (akkor mondjuk még Win 7-tel) jó volt. A következő hét második felében tudom megint tévével megnézni, immár a win 10-zel.
Esetleg az neted/hálózatod otthon? Potplayer, VLC-ben helyi vagy hálózati forrásról próbáltad? A szervizben mi volt a forrás, csak netest próbáltak ott?
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- További aktív témák...
- IBM-Tape-Library-(3583-L36),-4x-IBM-LTO2-Ultrium-FC-Tape-Drive-(18P8159)-without-Tapes
- Eladó HP ProLiant Microserver Gen8 16 Gb RAM Xeon E3-1265L v2
- Nipogi MINI PC / Celeron N5105 / 240GB SSD / 12GB RAM
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 Acer Vertion // 6-9. gen // i3 / i5 // garancia / Bp., MPL, Fox
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest